Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Υπέρλαμπρος,φιγουράρει στην κορυφή της Super League,ο Αστέρας Τρίπολης!

 Χάρη στους Ράγιος και Περόνε που έβαλαν την... υπογραφή τους, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-1 τον Πλατανιά, συνέχισε την εξαιρετική πορεία και έπιασε κορυφή!
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πλατανιά να προσπαθεί να βγει στην επίθεση και τον Αστέρα να ανεβαίνει από το 20' και μετά, να δημιουργεί φάσεις και να πετύχει το γκολ, με τον Κηπουρό να μοιάζει ανίκητος μέχρι το 43'.
Ο γκολκίπερ του συλλόγου των Χανίων έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Ράγιος στο 20', ενώ απέκρουσε το πλασέ του Ντε Μπλάσις στο ακριβώς επόμενο λεπτό με τα πόδια.

Στο 33' ο Κηπουρός είπε και πάλι «όχι» στον Αργεντινό, καθώς απέκρουσε το πλασέ του, έπειτα από την ωραία κάθετη πάσα του Ράγιος.
Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 43'. Σε μια σέντρα στην περιοχή του Πλατανιά ο Ντε Μπλάσις έκανε την κεφαλιά-πάσα στον Ράγιος, ο οποίος με σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Με αυτόν τον τρόπο, ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος και στην επανάληψη ο Αστέρας πέτυχε με το... καλησπέρα δεύτερο τέρμα. Ο Ναβάρο έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά και έβγαλε την κάθετη πάσα για τον Περόνε, ο οποίος έσκαψε την μπάλα για να νικήσει τον Κηπουρό και να δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Στη συνέχεια, ο Αστέρας απλά έλεγξε το παιχνίδι, με τον ρυθμό να πέφτει και τον Πλατανιά να μειώνει το σκορ απ' το πουθενά στο 71'. Οι Χανιώτες βγήκαν στην επίθεση και οι Γκονζάλες, Ουντότζι άλλαξαν την μπάλα, με τον τελευταίο να κεραυνοβολεί τον Φούλοπ για το 2-1.

 Ακολούθησαν μερικές ακόμα φάσεις για τις δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν μπροστά και να ψάχνουν την ισοφάριση σε 1-2 περιπτώσεις. Ωστόσο, το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, Ετσι ο Αστέρας επέστρεψε στις νίκες και έπιασε τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο στην κορυφή της βαθμολογίας.
                                   Συνθέσεις ομάδων
Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Άλβαρες, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ράγιος, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Περόνε.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Ποτουρίδης, ζανής, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Ουντότζι, Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Μαραγκουδάκης.