Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ω γλυκύ μου Γιούρω! ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ :153.124 euro! Στη λίστα με τους καταθέτες του...εξωτερικού

Στη λίστα με τους καταθέτες του...εξωτερικού φιγουράρουν τρείς...

  Κορίνθιοι βουλευτές!                                                                             ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ :153.124 euro!  

Μανωλάκης: 66.518 ευρώ
Μπεγλίτης: 65.000 ευρώ

Διευκρινίσεις Μπεγλίτη 
«Πληροφορήθηκα ότι στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «protothema .gr», δημοσιεύθηκε κατάλογος της Τράπεζας της Ελλάδος με ονόματα πολιτικών προσώπων, τα οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα, έβγαλαν χρήματα σε τράπεζες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και το όνομά μου.
Για ν’ αποφευχθεί οποιαδήποτε παρανόηση και για την αποκατάσταση της αλήθειας, οφείλω να δηλώσω τα εξής:

Από τον λογαριασμό τον οποίο διαθέτω στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Βουλή, ζήτησα να μεταφερθεί, τον Δεκέμβριο του 2011, το ποσό των 50.000 ευρώ (και όχι των 65.000 όπως λανθασμένα αναγράφεται) στον λογαριασμό της κόρης μου Αριάδνης Μπεγλίτη, στην τράπεζα BANK NATIONALE DE PARIS, στο Στρασβούργο, για την κάλυψη των σπουδών των δυο παιδιών μου, που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου.

Η αποστολή του ανωτέρω ποσού, έγινε με απόλυτα νόμιμο και διαφανή τρόπο, σύμφωνα με τις διατραπεζικές διαδικασίες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από τον λογαριασμό μου στην Εθνική Τράπεζα, ο οποίος έχει δηλωθεί στο Πόθεν Έσχες και έχει φορολογηθεί αναλόγως. Όλα τα αποδειχτικά στοιχεία βρίσκονται ασφαλώς στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.»

Στην αμφιλεγόμενη αυτή λίστα φιγουράρουν πολλοί υπουργοί και δεκάδες βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και αρχηγοί κομμάτων...