Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Κρίμα τα ...Κοντάκια «ευλογημένη»!...Με το κοντάκι του "φλόμπερ" δολοφόνησε τον ιερέα σύζυγό της...

Η σύζυγος ενός 45χρονου μαζί με τον εραστή της Τ.Γ. όπως δείχνουν τα πράγματα φαίνεται να σχεδίασαν και να εκτέλεσαν έναν άτυχο πατέρα 2 παιδιών!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το νέο σατανικό ζευγάρι φέρεται να έχει ομολογήσει το στυγερό έγκλημα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από πολύωρη ανάκριση και έρευνα κατάφεραν να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία του 45χρονου Μιλτιάδη Δράμαλη, που χθες (12/10/2012) τα ξημερώματα συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας, παρά τις προσπάθειες της συζύγου να τους οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Το ζευγάρι των δολοφόνων είχε τον χρόνο να καθαρίσει το διαμέρισμα, να εξαφανίσει κάποια στοιχεία και να το αφήσει σε τέτοια κατάσταση που να υποδηλώνει ληστεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άγρια δολοφονία έγινε με πυροβόλο όπλο τύπου "φλόμπερ"... 

...το οποίο έχει στη διάθεσή της η αστυνομία.
Μάλιστα φέρεται αρχικά να χτύπησαν πολλές φορές, με το πίσω αιχμηρό μέρος του όπλου, το κεφάλι του θύματος και στη συνέχεια να του έδωσαν τη χαριστική βολή.

Η 42χρονη συζυγοκτόνος είχε πολλά προβλήματα με τον άνδρα της και όπως όλα δείχνουν διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, με τον επίσης 45χρονο εραστή της, που γνώριζε από παλιά. Ο 45χρονος Τ.Γ. δούλευε ως φαναρτζής, αλλά αυτή την περίοδο ήταν άνεργος.

Το νέο σατανικό ζευγάρι διάλεξε την ημέρα των γενεθλίων της συζύγου για να βγάλουν από την μέση τον άτυχο 45χρονο την ώρα που κοιμόταν.

Φυσικά τραγικά θύματα της υπόθεσης, που συγκλονίζει τη Λαμία, είναι τα δυο μικρά αγόρια του 45χρονου, που το πρωί έφυγαν για το σχολείο όπως κάθε μέρα, χωρίς να ξέρουν ότι από χθες όλα αλλάζουν στη ζωή τους, αφού είναι η μέρα που ξεκίνησε ο δικός τους Γολγοθάς.

Πηγή: lamiareport.gr