Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Προς Κορινθίους «φοβισμένους δημοσιογράφους» ...Επιστολή του δημάρχου Κορινθίων,Αλέξανδρου Πνευματικού.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ:Καλώ τους φοβισμένους σήμερα Κορίνθιους δημοσιογράφους να ορθώσουν το δικό τους ανάστημα στη Χρυσή Αυγή...  
« To θράσος και η προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο και λογική. Επειδή πλέον κάθε είδους ανοχή σε Γκεμπελικές μεθόδους αποτελεί συνενοχή και τραύμα της Δημοκρατίας ο δήμαρχος Κορίνθου είναι από καιρό αποφασισμένος με όλες του τις δυνάμεις να αντισταθεί.

Αποτελεί θράσος να προπαγανδίζουν υπέρ της Ελληνικής σημαίας οι άνθρωποι που την χρησιμοποιούν για να νομιμοποιήσουν τα κοντοστύλιαρια με τα οποία κυκλοφορούν για απειλούν και να τρομάζουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και να τραυματίσουν αν τους βολέψει την Ελληνική Δημοκρατία

Αποτελεί θράσος να μιλούν για μπράβους όταν οι ίδιοι τρέμουν στην ιδέα να περπατήσουν στον δρόμο σαν ελεύθεροι άνθρωποι και προσφεύγουν στην ασφάλεια των ταγμάτων εφόδου, για να δίνει κουράγιο ο ένας φοβισμένος στον άλλο...διότι ξέρουν πόσο αντεθνικό είναι αυτό που οραματίζονται…

Γιατί τρέμουν την αντίδραση της Δημοκρατίας..

Ο δήμαρχος Κορινθίων δεν είχε και δεν θα έχει ποτέ την ανάγκη να τον προστατεύουν μπράβοι από τους πολίτες του. Όταν καταλάβει ότι δεν είναι χρήσιμος για τους Κορίνθιους θα πάει στο σπίτι του με την επίγνωση ότι προσπάθησε για το καλύτερο τόσο για την πόλη όσο και για τους ανθρώπους της.

Από μικρό παιδί στην Κόρινθο κυκλοφορεί μόνος του, χωρίς να φοβάται γιατί δεν έκανε ποτέ κάτι κακό για την πόλη. Και στην επέτειο του Νικηταρά μόνος πήγε και μόνος έφυγε χωρίς να φοβάται το παρατεταγμένο τάγμα Χρυσαυγιτών που είχε ετοιμάσει όπως σε όλες τις Eθνικές Eορτές το δικό του σώου.

Ουδεμία σχέση είχε και έχει με ανθρώπους της νύχτας, της παρανομίας και του τραμπουκισμού. Οι φίλοι του είναι άνθρωποι της εργασίας και του μόχθου, είναι οικογενειάρχες και χρήσιμοι πολίτες. Δεν είναι μπράβοι και προστάτες κανενός.

Η προπαγάνδα δεν έχει πλέον όριο.

Είναι χυδαία προπαγάνδα να μιλούν για την επέτειο εκείνοι που την μετέτρεψαν σε κομματική και προπαγανδιστική φιέστα.

Οι «Ελληναράδες» που εσχάτως ανακάλυψαν …ακόμα και την ορθοδοξία προσπαθούν να χαϊδέψουν τα αυτιά των βασανισμένων λόγω της κρίσης πολιτών και βάλουν κατά των πάντων που δεν υποκύπτουν στο μεγαλείο της Άριας πολιτικής τους καθαρότητας.

Ευθύνη του κάθε λογικού και δημοκρατικού πολίτη είναι σήμερα να αντισταθεί στις μεθόδους και τις τακτικές της Χρυσής Αυγής.

Ο δήμαρχος Κορινθίων τουλάχιστον θα αντισταθεί.

Ο δήμος της Κορίνθου θα συνεχίσει να μοιράζει αγάπη και τρόφιμα στους αναξιοπαθούντες Κορίνθιους χωρίς σώου και τηλεοπτικές κάμερες.

Θα συνεχίσει να βελτιώνει την ποιότητα της ζωής των πολιτών.

Η Κόρινθος θέλει τους πολίτες τους, ελεύθερους και δημοκρατικούς και όχι υπάκουα φοβισμένα στρατιωτάκια που τα έχουν πείσει ότι έρχεται η..ώρα τους μέσα από την κατάλυση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Ο Αλέκος Πνευματικός θα απευθύνεται πάντα σε ελεύθερους πολίτες που αγαπούν χωρίς δόλο την Ελλάδα μας. Σε πολίτες και όχι δούλους στις προσταγές των αρχηγών τους.

Αυτή την Ελλάδα που δεν ανήκει στους νοσταλγούς του ναζισμού αλλά στον πολιτισμό, στην ιστορία και το μέλλον της.

Η Κόρινθος δεν θα γίνει Βαϊμάρη όσο και αν το επιθυμεί ο συντάκτης των «πατριωτικών» δελτίων τύπου και οι εμπνευστές της προπαγάνδας.

Καλώ τους φοβισμένους σήμερα Κορίνθιους δημοσιογράφους να ορθώσουν το δικό τους ανάστημα στην ισοπέδωση και την γκεμπελική προπαγάνδα. Να σταματήσουν να αναμεταδίδουν αυτή την προπαγάνδα.

Οι πρώτοι που θα πληρώσουν τα σχέδια της Χρυσής Αυγής θα είναι η ελευθεροτυπία και η ελεύθερη γνώμη. Πρώτα θα διωχθεί ο τύπος.

Και τότε δεν θα υπάρχει επιστροφή. Για κανέναν μας.

Υ.Γ. Ο δήμος Κορινθίων δεν είχε ούτε έχει την παραμικρή ευθύνη για το έργο του Ξηριά, το οποίο ανήκει αποκλειστικά στο υπουργείο Περιβάλλοντος. Ο δήμος πιέζει εδώ και χρόνια για την ολοκλήρωση του.»