Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η «κότα» η στρουμπουλή,η περιφρονημένη,γεμάτη προσβολή... Οδήγησε σε έκρηξη τους Ραντανπλάν,στο ΠΑΣΟΚ!

 Η σφοδρή επίθεση Βενιζέλου σε όσους τον αμφισβητούν λέγοντας ότι πρόκειται για «επικοινωνιακές κουτσουλίτσες αδύναμων ανθρώπων» οδήγησε σε έκρηξη την κοινοβουλευτική ομάδα  του ΠΑΣΟΚ.
Έκρηξη στο ΠΑΣΟΚ - Βγάλαν μαχαίρια οι Ραντανπλάν!...Ακούγοντας για «επικοινωνιακές κουτσουλίτσες αδύναμων ανθρώπων»
Ο Σκανδαλίδης δεν ψηφίζει τα μέτρα...

«Έχω θεμελιώδη διαφωνία με την αφήγηση σου.        Οι εκλογές έγιναν για να αλλάξει ρότα η χώρα και να αλλάξει η οικονομική συνταγή. Τσαλαπατήθηκε η προγραμματική συμφωνία. Λέγαμε ψέματα στο λαό και αυτά οδήγησαν στον εκφασισμό. Οι προϋποθέσεις έχουν προσπεραστεί με μεγάλη ευκολία. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για αναπτυξιακές πολιτικές.

Για ποιές αποκρατικοποιήσεις μιλάμε; Πως μπορεί ένας βουλευτής να εμπιστευθεί ότι όλα θα γίνουν με διαφάνεια, όταν ο διοικητής της Αγροτικής έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό» είπε στην εισήγησή του ο Κώστας Σκανδαλίδης και ζήτησε να καταψηφιστούν τα μέτρα.

«Ψήφιση των μέτρων, ισοδυναμεί με παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Να μην ψηφίσει τα μέτρα το ΠΑΣΟΚ» είπε ο πρώην υπουργός αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο ίδιος δεν θα τα ψηφίσει.
Σκληρή κριτική άσκησε ο κ. Σκανδαλίδης και στον Πρωθυπουργό λέγοντας ότι «Θέλει να λύσει το πρόβλημα των τραπεζιτών».

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης:
                                «Υπηρετήσαμε το ψέμα τόσα χρόνια»!!
«Φορτώσαμε 150 δις τα ασφαλιστικά ταμεία, σήμερα συζητάμε αν θα υποστηρίξουμε το επίδομα γάμου ή όχι. Η μη ψήφιση των μέτρων ισοδυναμεί με σκότος και χάος» είπε...

Απευθυνόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο κ. Χρυσοχοίδης σήκωσε το γάντι λέγοντας «Πρόεδρε, οι στρατηγικές που έχεις ακολουθήσει έχουν οδηγήσει σε κουτσουλιές».
ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΩΝ
 Ο Γιώργος Ντόλιος ζήτησε από τους βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα να παραδώσουν την έδρα τους.
*Είναι πολύτιμη η παρουσία της ΔΗΜΑΡ που προέρχεται από την παραδοσιακή αριστερά με τις γνωστές ευαισθησίες ώστε να νοιώσουν οι Έλληνες ότι αναγνωρίζει την αναγκαιότητα στήριξης αυτής της προσπάθειας...η αριστερά!!
 Από τη συνέντευξή του στο κανάλι 1 90,4(μετά τον είδε...ψυχίατρος)
«Δεν παραδίδω καμία έδρα, δεν θα ψηφίσω και θα παραμείνω στο ΠΑΣΟΚ. Πουλήσατε την Ακρόπολη της ηπείρου με αδιαφάνεια (Δωδώνη) και μου λέτε να εμπιστευθώ τις αποκρατικοποιήσεις;» απάντησε ο βουλευτής Ιωαννίνων Μιχάλης Κασσής, ο οποίος έχει ήδη δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει το Μνημόνιο 3.