Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΈΛΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΊ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΊΝΘΙΑ...

Να μην δώσουν στοιχεία στο υπουργείο Εσωτερικών, «προκειμένου το τελευταίο να απαντήσει σε ερώτηση βουλευτή της φασιστικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή" (σ.σ.: Ηλία Παναγιώταρου) για τον αριθμό των παιδιών των μεταναστών, που πηγαίνουν σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς» ζητούν  από τους δήμους,στο νομό Κορινθίας,οι εκλεγμένοι με την λαϊκή συσπείρωση,δημοτικοί σύμβουλοι,στο νομό.

                ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΔΏ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ

Απευθυνόμενοι προς τους εργαζομένους, τους ζητούν από την πλευρά τους να μη συνδράμουν «στις προσπάθειες αυτού του εγκληματικού μορφώματος ,που επιχειρεί να φέρει σε αντιπαράθεση τους ίδιους τους γονείς των παιδιών που προσπαθούν - είτε Έλληνες, είτε μετανάστες - να επιβιώσουν.

Να μην τους αφήσει περιθώριο να δημιουργήσουν την εντύπωση πως γι' αυτό το πρόβλημα φταίνε οι μετανάστες, ενώ είναι ήδη γνωστό, ότι με βάση τα επίσημα στοιχεία, μόλις το 1,5% του συνόλου των παιδιών είναι μεταναστόπουλα».

Η Χρυσή Αυγή είναι το δεκανίκι της κυβέρνησης στην ανθρωποκτόνα πολιτική που εκφράζεται και στην τοπική και περιφερειακή διοίκηση.

Δεν λέει κουβέντα για το κλείσιμο τμημάτων και τις συγχωνεύσεις παιδικών σταθμών, για την μετατροπή των κοινωνικών δομών σε «κοινωφελείς επιχειρήσεις», που προοιωνίζουν τις επερχόμενες ιδιωτικοποιήσεις.

Εξάλλου τον ίδιο ρατσισμό και φασισμό χρησιμοποίησε και στις αιμοδοσίες και τις διανομές τροφίμων που διοργάνωσε "μόνο για Έλληνες" ή στα δουλεμπορικά γραφεία "ευρέσεως εργασίας", που έστησε με τις πλάτες της κυβέρνησης για να σπρώχνει στα αφεντικά, ως ντίλερ τους πάμφθηνους (18 ευρώ μεροκάματο) έλληνες εργάτες δίχως δικαιώματα ή ασφάλιση».

                           Η επερώτηση Παναγιώταρου
Την επερώτηση στη Βουλή με την οποία ζητεί να μάθει πόσα είναι τα παιδιά μεταναστών που φοιτούν στα νηπιαγωγεία της χώρας κατέθεσε στον υπουργό Εσωτερικών Ευρ. Στυλιανίδη και στον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος. Ο Η. Παναγιώταρος ζητεί  να μάθει τα ακριβή στοιχεία των «αλλοδαπών βρεφών και νηπίων ανά χώρα προέλευσης που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς».

 Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω βουλευτής προεκλογικά είχε δηλώσει ότι η Χρυσή Αυγή «θα μπει σε νοσοκομεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετάξει στο δρόμο τους "λαθρομετανάστες" και τα παιδιά τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Εσωτερικών φέρεται να απέστειλε στα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς της Ελλάδας κατεπείγον αίτημα με το οποίο ζητούνται τα στοιχεία των βρεφών που δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα.

  ΩΡΑ 10:30 στα ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ