Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Αριέλ Ιμπαγάσα :«Φυσιολογική η αντίδραση του κόσμου»


 Τις αποδοκιμασίες του κόσμου του Ολυμπιακού συμμερίζεται ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται ακόμα δουλειά και βελτίωση.
Ο Αργεντινός μέσος των «ερυθρολεύκων», ανέφερε: «Όχι, σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν κουρασμένοι αφού έγιναν πολλές αλλαγές στην εντεκάδα! Σίγουρα δεν ήταν καλό παιχνίδι από μέρους μας. Το μόνο που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε».

Όσο για τις αποδοκιμασίες του κόσμου είπε: «Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να δει ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα του. Όταν δεν το βλέπει αυτό, όταν δεν του αρέσει η εικόνα, διαμαρτύρεται και για μένα αυτό είναι πολύ φυσιολογικό. Είδαν ότι δεν παίξαμε καλά, δεν κάναμε φάσεις. Έχουν δίκιο λοιπόν! Αυτό όμως πιστεύω ότι είναι παροδικό και εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για το συγκεκριμένο ματς. Θέλω να πω στους οπαδούς μας να μην χάνουν την πίστη τους και να την ενισχύσουν με τον τρόπο τους και θα το ανταποδώσουμε».

Για το αν αισθάνεται την πίεση, απάντησε: «Πάντα υπάρχει πίεση. Μπορεί να έχουμε 6Χ6 αλλά σε κάθε αγώνα υπάρχει η πίεση για την κατάκτηση της νίκης. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο σχετικά με τα αποτελέσματα, αλλά έχουμε πάρα πολύ δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Άλλοτε παίζεις καλά, άλλοτε όχι. Έτσι είναι. 3εμείς θέλουμε να παίζουμε πάντα καλά αλλά δεν μπορείς να το πετύχεις αυτό μέσα σε μία σεζόν σαράντα και περισσότερων αγώνων».

Για το αν μπορεί να θεωρηθεί ευεργετική η διακοπή του πρωταθλήματος, επισήμανε: «Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό για μας ότι υπάρχει η διακοπή. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που δεν μας βγαίνουν. Ελπίζω τα παιδιά που θα φύγουν με τις εθνικές να μην τραυματιστούν και όταν επιστρέψουν να ξανατεθούν στη διάθεση του προπονητή για να ετοιμαστούμε για το ματς με την Ξάνθη που θα είναι δύσκολο».

www.gazzetta.gr