Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Προφυλακίστηκε ο Γιάννης Σμπώκος

Προφυλακίστηκε ο Γιάννης Σμπώκος. Ο στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου παρέδωσε 25σελιδο υπόμνημα, στο οποίo αρνήθηκε την κατηγορία που αντιμετωπίζει για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Μάλιστα απέδωσε τις αναφορές στο όνομά του, που έκανε ο Άκης Τζοχατζόπουλος στις χειρόγραφες σημειώσεις του ζητώντας του χρήματα, στο ότι ο πρώην υπουργός, όταν βρέθηκε σε δεινή οικονομική θέση, του απαιτούσε να του δώσει μέρος από τα χρήματα που υπέθετε ότι είχε πάρει ο Γιάννης Σμπώκος ως πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών.

Εντούτοις κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον Γιάννη Σμπώκο, δεν ίσχυε, καθώς ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι πήρε προμήθειες.

Επίσης ο κ. Σμπώκος κατήγγειλε, ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή του και όπως είπε απειλητικά τηλεφωνήματα είχε δεχθεί και από τη νυν σύζυγο του Άκη Τσοχαζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, προκειμένου να δώσει χρήματα. Υποστηρίζει μάλιστα πως το 2010 έχει γίνει στόχος επίθεσης, όταν κάηκε το αυτοκίνητό του.

Σχετικά με τους ισχυρισμούς του Νίκου Ζήγρα ότι τα χρήματα επενδύθηκαν μέσω της χρηματιστηριακής εταιρίας του πεθερού του, ο Γιάννης Σμπώκος, υπογράμμισε ότι δεν ευσταθούν, αφού άλλωστε η εν λόγω εταιρία έχει ελεγχθεί.