Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Άδειασμα του ΣΥΡΙΖΑ στα «παπαγαλάκια» της Κορινθιακής καμαρίλας,του τατουλιστάν!

Άδειασμα από τον ΣΥΡΙΖΑ ...
Στις παραφιλολογίες και τα σενάρια  που  εξύφαινε,στον αντιθάλαμο,φασόν «κατ' εντολήν πελάτου» ηco media  ltdκαι λοιποί ψιλοεπιδοτούμενοι μιντιακοί συγγενείς της τοπικής καμαρίλας του τατουλιστάν...

Τα χοντρά τα παίρνει ο «Γιάννης του Μωριά»! 

Σενάρια που ευθέως στόχευαν στο να δημιουργήσουν αποτρεπτικό κλίμα για ενδεχόμενες συνεργασίες του δημάρχου με στελέχη της δεξιάς δεξαμενής...
Σε αντίθεση με  αλαφροΐσκιωτες  «ανεξάρτητες» προσωπικότητες του άλλου χώρου...
Ο  "Κ ά β ο ς"  το είχε υπογραμμίσει ( Την έκανε...Αλέκος!! Ο δήμαρχος Κορίνθου, εδώ...)      «Τα περί ΣΥΡΙΖΑ συνεργασίας Πνευματικού...Σενάρια που το τατουλιστάν ΕΠΕ και λοιποί ψιλοεπιδοτούμενοι μιντιακοί συγγενείς,επικαλούνται πατριώτη...      Αυτοί που εσχάτως ανακάλυψαν την Αμερική και την εύνοια του κρατιδίου στο morias news,δια της Μπεγλίτειας... διαγνωστικής ακρίβειας, δεν τους βγαίνουν...» 

Αυτά είχαμε γράψει την ίδια μέρα που το σύνολο της κοινοπραξίας  επικαιροποιούσε τα σενάρια «Comedia»...Mε το «κύρος της γνώμης» της συντάκτριας (πατήστε εδώ) ...
« Η αλήθεια είναι πως την αφορμή εξόδου την έψαχνε εδώ και πολύ καιρό ο δήμαρχος, μετά και τις βουλευτικές εκλογές, αφού πολλά δημοσιεύματα διέρρεαν πληροφορίες πως ο δήμαρχος επιδιώκει γέφυρες με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η πολιτική κίνηση του δημάρχου βέβαια δεν συνοδεύεται από καταγγελία του μνημονίου ,αλλά σίγουρα έρχεται ως επέκταση της πολιτιστικής κορύφωσης της πόλης υπό τον ήχο των κρουστών και την διεύθυνση του Ν. Τουλιάτου.!»

Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΎΡΙΖΑ
«Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του κορινθιακού τύπου, στα οποία φαίνεται να αιωρείται γέφυρα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του δημάρχου Κορινθίων Αλέκου Πνευματικού,… θεωρούμε σκόπιμο να αναφέρουμε ότι τα παραπάνω δημοσιεύματα είναι αβάσιμα και κινούνται στα πλαίσια δημιουργίας ενός κλίματος, που θέλει να εμφανίζει το «βαθύ ΠΑΣΟΚ», να προσχωρεί ή να συμμαχεί με το ΣΥΡΙΖΑ.

Προς αποφυγήν πιθανών προσδοκιών αλλά και παρεξηγήσεων, επιθυμούμε να τονίσουμε για πολλοστή φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει θέσεις, πολιτικές και κινήσεις πολιτών και όχι πρόσωπα. Για το λόγο αυτό έδωσε τη μάχη των τελευταίων δημοτικών εκλογών – από θέση αρχών – μέσα από τα ψηφοδέλτια της Κίνησης Πολιτών. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι πολιτικές συμμαχίες βασίζονται σε πολιτικές απόψεις, αρχές και συλλογικές αποφάσεις και όχι σε πρόσωπα.

Με δεδομένη μάλιστα την εξαετή θητεία της παρούσας δημοτικής αρχής κάνουμε σαφές ότι η συνεργασία με πρόσωπα που εξέφρασαν από ηγετικές θέσεις την πολιτική της δεν μάς επιτρέπει για λόγους πολιτικής αλλά και αρχών να συζητήσουμε έστω την πιθανότητα της οποιασδήποτε εκλογικής συνεργασίας.

Τέλος, επισημαίνουμε ότι ουδέποτε έχει συζητηθεί το θέμα συνεργασίας ή στήριξης του Δημάρχου, είτε με τον ίδιον , είτε στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και κατά συνέπεια όσοι προσπαθούν με δημοσιεύματα να εξυπηρετήσουν τις δικές τους –εκ του πονηρού πολλές φορές- προσδοκίες καλό θα ήταν να το ξεχάσουν οριστικά».