Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με βραχιόλια... στο bodrum τον αδελφό Κασιδιάρη!

 Χρυσαλήτικοι  τσαμπουκάδες  χθες στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης από τον αδελφό Κασιδιάρη, Αλέξανδρο, που υπηρετεί -σημειωτέον- στις Ένοπλες Δυνάμεις και συγκεκριμένα ως ανθυπολοχαγός στις ειδικές δυνάμεις.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, έπειτα από μία ξέφρενη βραδιά στην Πύλη Αξιού, ο αγαπημένος αδελφός του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος μαζί με παρέα έκανε αισθητή την παρουσία του σε γνωστό ταχυφαγείο επί της οδού Δελφών, το οποίο παραμένει ανοιχτό για τους «ξενύχτηδες».

Παρέα τεσσάρων ατόμων, μεταξύ αυτών και μία κοπέλα, πλησιάζει, σε κατάσταση «ευφορίας» το κατάστημα. Κάθονται στο τραπέζι.
                                     
                                    Ως εδώ όλα καλά...
Ο  Κασιδιάρης όμως είχε όρεξη για τσαμπουκά. Δι' ασήμαντον αφορμήν!

Σηκώνεται από το τραπέζι και κατευθύνεται προς τη μεριά ενός θαμώνα του μαγαζιού, αλβανικής καταγωγής,που οπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, απλώς τον κοίταξε... 
Ο νταής αδελφός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής έβγαλε το «κουμπούρι» του δίχως αναστολές και το όπλισε.
Ύστερα από λίγα λεπτά έντασης, οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου απομακρύνθηκαν από το κατάστημα και πήγαν να λύσουν τις διαφορές τους σε παρακείμενο στενάκι.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία. Άνδρες της Ασφάλειας έφθασαν στο σημείο και προσήγαγαν τους εμπλεκομένους του επεισοδίου στο Τμήμα.

Έπειτα από έρευνα, στην κατοχή του «Άλεξ» βρέθηκαν όπλο και γεμιστήρες. Αφού σχηματίστηκε δικογραφία, ο «πιστολέρο» αδελφός του Κασιδιάρη αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του στρατιωτικού εισαγγελέα.

Μάλιστα, ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Κ. Γκίνης διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για ποινικές ευθύνες.