Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Οι λίστες,οι ληστές,το MEGA...και το πόπολο!

ΑΥΤΟΙ πασκίζουν να μας πείσουν κι εμείς παραμένουμε αθεράπευτα ευκολόπιστοι. 
  
                                                        Γιατί;


Γιατί οι βουλευτές δεν συλλαμβάνονται, οι υπουργοί δεν (την)πληρώνουν και οι (ζώντες) τέως Πρωθυπουργοί δεν εμφανίζονται. Μας φόρτωσαν τους ξένους των ελληνοποιήσεων και των…Δουβλίνων για να μη προλαβαίνεις να πάρεις σειρά στα νοσοκομεία, και οι.......
ίδιοι απολαμβάνουν τη ζωή μακριά απ’ τα «αδιάκριτα» βλέμματα του πλήθους.

Με τη φρουρά και τον κηπουρό τους, σε σουίτες κλινικών ως ασθενείς, σε κότερα ως παραθεριστές και στο εξωτερικό για…καφέ. Κι αν χρειαστεί να δουλέψουν, προσέρχονται στο γραφείο τους (Βουλή), με τους «εργαζόμενους» (που διορίστηκαν επί των ημερών τους) να τσακίζονται για πάρτη τους, από…ευγνωμοσύνη.

ΠΑΜΕ στα σινάφια των «ταπεινών» της βάσης, ατόμων με το DNA της Τουρκοκρατίας και της Κατοχής. Πρόκειται για…αντίγραφα των πολιτικών που επιλέγουν. Με ομοιότητες και διαφορές στον τρόπο «εργασίας» και με διαφορετικό αντικείμενο. Θαμώνες των ιατρείων και πελάτες των παραϊατρικών κέντρων που τινάζουν ταμεία στον αέρα και καθηλώνουν την εθνική μας οικονομία.

ΕΔΩ, λοιπόν, στη βάση των πονηρών που κάνουν τους έντιμους σαν τέτοιοι να μη μοιάζουν και τους νομοταγείς να μην τους ξεχωρίζεις, περίμενε την απάτη σε κάθε βήμα και την παραβατικότητα τρόπο ζωής. Στη χαβούζα μιας καθημερινότητας που δεν ξέρεις από πού θα «σου έρθει» και τον μικρό δυνάστη σου απέναντι, να καγχάζει θρασύς και ατιμώρητος.

ΝΑ ξαναπάμε στις «δράσεις» της κορυφής και στα εχέγγυα της πολιτικής τους συμπεριφοράς. Έχουμε λίστες αναξιοποίητες, ζητάμε και μια λίστα με τα στοιχεία των διορισμένων της Βουλής. Την ζητά απ’ τον κ. Νάκο ο κ. Αναγνωστάκης (βελτιωμένος, φέτος, τολμηρός και αποδοτικός απέναντι σε έναν χρήσιμο, αλλά «ράθυμο» και παμπόνηρο κ. Χασαπόπουλο), πέφτει διάλειμμα και μην ακούσατε απάντηση, μην είδαμε (κι ούτε θα δούμε) τη λίστα. Ο Αντιπρόεδρος ζήτησε τη «μικρή» λίστα, για τη Βουλή! Για να πέσουν με τα μούτρα πάνω της και να την ξεσκίσουν οι…ενδιαφερόμενοι, εξαφανίζοντας καθένας το ονοματάκι του. Είναι η εμπιστοσύνη που λέγαμε, σε σχέση με την αξιοπιστία τους.

ΚΑΙ οι «πατριώτες» της «μεγάλης» λίστας; Φυγάδευσαν τα λεφτά τους σαν κομμάτι της ψυχής τους. Ο καλός έλληνας στην ανάγκη φαίνεται κι αυτοί δεν είναι έλληνες του ’21 ή του ’40.

             Οι θυρίδες τους εκεί (Ελβετία), αλλά αυτοί παρέμειναν εδώ.

Στους ίδιους δρόμους, σχολεία και νοσοκομεία, που τα πληρώναμε οι υπόλοιποι. Εξήγαγαν τον αφρό και την αύρα τους και μας έμεινε η μπόχα τους.