Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο "Παραλήρημα Τατούλη"... Δεν δικαιούται να ομιλεί!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πελοποννήσου -απαντώντας στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, για τα όσα είπε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου κατηγόρησε επτά βουλευτές του κόμματος ότι θέτουν σε κίνδυνο το διεθνή διαγωνισμό για την διαχείριση των απορριμμάτων- κάνει λόγο για «παραλήρημα» και σημειώνει ότι «μία ερώτηση στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ποτέ δεν θέτει σε κίνδυνο κάποιο διεθνή διαγωνισμό εκτός εάν η Αναθέτουσα Αρχή -στην προκειμένη περίπτωση είναι ο κ. Τατούλης- κάτι δεν έχει κάνει σωστά».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «ο κ. Τατούλης είπε επίσης ότι “δεν συμμετέχει σε κανένα στάδιο του διεθνούς διαγωνισμού”. Αναρωτιόμαστε. Αφού η Αναθέτουσα Αρχή για το συγκεκριμένο ΣΔΙΤ είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ποιος τελικά συμμετέχει και ποιος διαπραγματεύεται με τους υποψήφιους επενδυτές;».


  Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πελοποννήσου υπογραμμίζει πως «ιδιαίτερα για τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος, ο κ. Τατούλης δεν δικαιούται να ομιλεί γιατί είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία του όταν ήταν υφυπουργός Πολιτισμού όπου είχε φτάσει να σκορπάει αφειδώς το δημόσιο χρήμα ακόμα και σε εκκλησίες για να επανεκλεγεί βουλευτής Αρκαδίας».
Τέλος, προσθέτει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και οι βουλευτές του θα ασκούν έλεγχο για τηιαχειρίζεται δημόσιο χρήμα και φυσικά και τον κ. Τατούλη να το χρησιμοποιεί για να χρηματοδοτεί φιλικά του Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».