Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Του "χάλασε" το πάρτι...Ω!.δικό του,του Βαγγέλη!

!Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από τη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη γερμανική εφημερίδα DIE ZEIT (διαβάστε εδώ)

Αναφερόμενος σε δήλωση του κ. Τσίπρα ότι «κανένας σοβαρός επενδυτής δε θα δαπανήσει τα χρήματά του όταν ξέρει ότι ο χρόνος αυτής της κυβέρνησης τελειώνει», ο ομόλογός του του ΠΑΣΟΚ απαντά ότι «με τη συνέντευξή του στη DIE ZEIT ο Αλέξης Τσίπρας κάνει μια αντεθνική πρόσκληση, μια προβοκάτσια εναντίον του τόπου».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται από μια μικροκομματική οπτική γωνία. Κορυφαίο παράδειγμα η συνέντευξη του στην γερμανική εφημερίδα DIE ZEIT. Με τη συνέντευξή του στην DIE ZEIT καλεί τους επενδυτές να προσέξουν γιατί αν επενδύσουν στην Ελλάδα οι συμφωνίες θα ακυρωθούν!» τονίζει ο κ. Βενιζέλος.



Η ερώτηση της εφημερίδας και η απάντηση Τσίπρα:

«Πώς θα εμποδίσετε τις ιδιωτικοποιήσεις;
 »Τσίπρας: Γι’ αυτό θα φροντίσει η αγορά από μόνη της. Κανένας σοβαρός επενδυτής δεν θα δώσει τα χρήματά του όταν γνωρίζει ότι ο χρόνος της κυβέρνησης, η οποία τις έχει αποφασίσει (σ.σ τις ιδιωτικοποιήσεις) τελειώνει σύντομα.»
Μια τόσο καταστροφική πολιτική σε μια αστική δημοκρατία σαν την ελληνική , δεν είναι αποδεκτή. Αυτή η πολιτική θα μπορούσε ενδεχομένως να υλοποιηθεί σε μια αφρικανική χώρα. Αλλά όχι στην Ευρώπη με το συγκεκριμένη πολιτικό δίκαιο. Για να γίνει αυτό θα έπρεπε να καταργηθούν το Σύνταγμα και το κοινοβούλιο».

«Η κυβέρνηση κρέμεται από μια κλωστή και δεν θα αντέξει, ενώ ο κ. Σαμαράς ακολουθεί μια τελείως λανθασμένη στρατηγική» η οποία οδηγεί απευθείας σε αδιέξοδο, αναφέρει ακόμη στην επίμαχη συνέντευξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας .

«Το ελληνικό πρόγραμμα δεν είναι βιώσιμο» τονίζει, επικαλούμενος τον τέως επικεφαλής της Deutsche Βank Γιόζεφ Άκερμαν ότι μοναδική λύση για την Ελλάδα θα ήταν ένα γενναίο κούρεμα χρέους.

Ο κ. Τσίπρας εξηγεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τίποτα ενάντια στο γερμανικό λαό. «Στρεφόμαστε ενάντια σε μια Γερμανική Ευρώπη, κάτι που ονειρεύονται οι συντηρητικοί όπως η κυρία Μέρκελ» αναφέρει.

Ταυτόχρονα δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι έτοιμος να κυβερνήσει, εκτιμώντας ότι σύντομα το κόμμα του θα κυβέρνηση στην Ελλάδα. «Ήμασταν έτοιμοι ήδη από τις 18 Ιουνίου να κυβερνήσουμε» σημειώνει.