Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

“Κλείδωσαν άνοδος- πτώση στη Δ Εθνική

 Οριστικές και αμετάκλητες είναι οι αποφάσεις της ΕΠΟ σχετικά με την νέα κατηγορία που θα διαμορφωθεί από την ενοποίηση της Γ και Δ Εθνικής κατηγορίας.

Από τους δύο ομίλους της Γ Εθνικής θα ανέβουν στη Β Εθνική 11 ομάδες και οι υπόλοιπες θα παραμείνουν στη νέα κατηγορία.

Στη Δ Εθνική, στους ομίλους με 11 ομάδες θα παραμείνουν στη νέα κατηγορία οι επτά πρώτες ενώ στους ομίλους με 10 ομάδες θα «σωθούν» οι έξι πρώτες.

Από τα τοπικά πρωταθλήματα μετά από αγώνες μπαράζ στη νέα κατηγορία θα ανέλθουν 14 ομάδες.
Οι αποφάσεις αυτές έχουν ήδη ανακοινωθεί και στο υπουργείο αθλητισμού ενώ η καθυστέρηση για την επίσημη ανακοίνωση οφείλεται σε κρίσιμες πτυχές που πρέπει να ξεκαθαριστούν όπως ο αριθμός της συμμετοχή των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στη νέα κατηγορία, τα όρια ηλικίας των «μικρών» ποδοσφαιριστών κλπ.  

Ευνοϊκή η συγκυρία για τον  Πέλοπα Κιάτου  που επέστρεψε στις νίκες,μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Μανδραϊκό.
                       
Την Κυριακή εύκολα επιβλήθηκε με 3-1 του ΑΟ Λουκισίων.

ο πρόεδρος του Πέλοπα Κιάτου
Βασίλης Παπαβασιλείου.     
Το συγκρότημα του Γιάννη Τζαλακώστα έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, φτάνοντας σε μια δίκαιη επικράτηση. Στο 40′ ο Παπαϊωάννου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 2′ της επανάληψης οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Πράττο, ωστόσο στο 55′ ο Καρύδης έβαλε τους Ευβοιώτες ξανά στο παιχνίδι, καθώς μείωσε σε 2-1. Το τελικό σκορ της συνάντησης έγραψε στο 85′ ο Παπαβασιλείου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Διαιτητής ήταν ο Γκριτζέπης (Αρκαδίας)

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ (Γιάννης Τζαλακώστας): Κασάμπελης, Χουσελάς, Μιχαλόπουλος, Μακρής, Βελέτζας, Παπαϊωάννου, Πετρόπουλος, Παπαβασιλείου, Πράττος (66′ Λυμπερόπουλος), Στασινόπουλος, Μπούκης (68′ Λιάλιος)

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Γιώργος Λάμπρου): Γενιτσαρίδης, Κοροβέσης (46′ Καλοχωρίδης), Ντοβίνος, Προβής, Καρύδης, Γκίκας (65′ Νταφόπουλος), Κωνσταντάκας, Κουτσαυλής, Παπαδόπουλος, Κοσμάς (46′ Ευσταθίου), Ντούμας