Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ολυμπιακός-Μονπελιέ:Τι λένε οι αριθμοί?

Τι λένε οι αριθμοί για το ματς του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ; Τι κάνουν οι Πειραιώτες την 4η αγωνιστική ή μετά από "διπλό"; Πότε τα πηγαίνουν καλύτερα;

Αυτό το κείμενο είναι κατάλληλο για αριθμολάγνους, ανθρώπους που πιστεύουν στις παραδόσεις, στις προλήψεις και στις συμπτώσεις. Είναι δεδομένο πως τα αγωνιστικά θέματα ή η κατάσταση μιας ομάδας έχει μεγαλύτερη σημασία, όμως και οι αριθμοί πολλές φορές λένε την αλήθεια.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν αντιμετωπίζει την Μονπελιέ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", σ' ένα ματς που όπως είπε και ο Πάουλο Μασάντο είναι ζωής ή θανάτου.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η πιο κρίσιμη και σημαντικότερη για το μέλλον των "ερυθρολεύκων" στην Ευρώπη, αφού με νίκη "αγκαλιάζουν" την τρίτη θέση, ενώ έχουν ελπίδες και για πρόκριση στην επόμενη φάση.
Μοιάζει περιττό να γράψουμε πως σε περίπτωση ήττας γκρεμίζονται τα πάντα και αχρηστεύεται ουσιαστικά το μεγάλο διπλό στο Μονπελιέ, κάτι που ουδείς θέλει να συμβεί στο μεγάλο Λιμάνι.
Δεν χρειάζονται λοιπόν περισσότερα λόγια να ειπωθούν για να καταλάβετε την κρισιμότητα του αγώνα με τους Πρωταθλητές Γαλλίας.

Η παράδοση καθώς και οι αριθμοί πάντως δείχνουν οριακά Ολυμπιακό, αφού την τέταρτη αγωνιστική στην έδρα τους, αλλά και μετά από "διπλό" στην Ευρώπη οι Πειραιώτες παίρνουν τη νίκη.
Ψάξαμε  το βιβλίο της ιστορίας του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ και ιδού  αρκετά αριθμητικά συμπεράσματα...
Ο δεύτερος γύρος στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται πως είναι και ο καλύτερος για τον Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες έχουν περισσότερους βαθμούς τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές στα 7 από τα συνολικά 13 χρόνια που αγωνίζονται στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στα ματς που ο Ολυμπιακός παίζει εντός έδρας την 4η αγωνιστική, έχει την παράδοση με το μέρος του. Συγκεκριμένα, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν 3 νίκες, 2 ήττες και 2 ισοπαλίες με 9-8 γκολ. Οριακά και εδώ...
Γενικά, την 4η αγωνιστική οι "ερυθρόλευκοι" (εντός και εκτός) δεν τα πάνε καλά, αφού έχουν 7 ήττες, 3 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Όταν ο Ολυμπιακός προέρχεται από "διπλό" στην Ευρώπη και μετά υποδέχεται μια ομάδα στο "Γ. Καραϊσκάκης" τότε πάντα κερδίζει. Αυτό έχει συμβεί δύο φορές: Το 2007 όταν μετά τη νίκη επί της Λάτσιο στην Ρώμη ήρθε και το 3-0 επί της Βρέμης και πέρσι (2011) όταν μετά το διπλό στην Μασσαλία (1-0) ακολούθησε το 3-1 επί της Άρσεναλ στο Φάληρο.

Διαβαστε επισης: Ζαρντίμ: Με τη βοήθεια του κόσμου...