Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Αποκάλυψη BBC: Ηχητικό ντοκουμέντο για την επίθεση των χρυσαλητών στο Δημήτρη Στρατούλη

Ηχητικό ντοκουμέντο από συνάντηση μελών της Χρυσής Αυγής την περασμένη εβδομάδα μετέδωσε το ραδιόφωνο του BBC κατά το οποίο φέρεται να γίνεται αναφορά σε επίθεση κατά του Δημήτρη Στρατούλη από νέα μέλη του κόμματος... Ο ομιλητής, που δεν κατονομάζεται στην εκπομπή του BBC, ακούγεται να λέει: «Συναγωνιστές και συναγωνίστριες καλησπέρα. Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα γι’ αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στις ειδήσεις. Πρώτα απ’ όλα θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι μόνο για φωνές, για μαγκιές και για τέτοια. Τρ...»περισσότερα εδώ...

Η ανακοίνωση  γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ 
22/12/2012

«Όπως αποτυπώνεται από το ντοκουμέντο του ραδιοφώνου του BBC επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Στρατούλη, ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Η προκλητικά κυνική ομολογία στελέχους της Χρυσής Αυγής ότι τρεις φασίστες – τραμπούκοι ήταν αναποτελεσματικοί στην δολοφονική επίθεσή τους εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποκαλυπτική του τρόπου δράσης της νεοναζιστικής οργάνωσης.
 Αλήθεια η κυβέρνηση, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πόσο εγκλωβισμένοι είναι στη λογική της «συγκατοίκησης» με τη Χρυσή Αυγή για να παρακολουθούν απαθείς τη δράση της;
Το δημοκρατικό φρόνημα και σθένος του λαού μας δεν κάμπτεται και θα νικήσει τους τρομοκράτες της ακροδεξιάς και του νεοφασισμού.»