Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μία ήρεμη και χαλαρή βόλτα στο πάρκο μετατράπηκε σε εφιάλτη...(video)

Ακούγεται περίεργο όμως πρόκειται για ένα video (δείτε εδώ) που  ανήρτησε στο διαδίκτυο ο χρήστης MrNuclearCat και δείχνει έναν τεράστιο αετό να πετά πάνω από πάρκο στο Μόντρεαλ και τελικά να πιάνει ένα μωρό και να το μετακινεί για κάποια μέτρα, πριν το πετάξει στο έδαφος. 
  Η κάμερα ''έπιασε'' τη στιγμή που ο αετός αρπάζει το μικρό παιδί, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πατέρα του.
φώτο: Huffington Post
Μία ήρεμη και χαλαρή βόλτα στο πάρκο μετατράπηκε σε εφιάλτη, καθώς το μεγαλόσωμο αρπακτικό πλησίασε από την πίσω πλευρά το μωράκι, πιστεύοντας πως βρήκε το γεύμα του.

Φαίνεται να κάνει βόλτες, να πλησιάζει στο έδαφος και να πιάνει το μωρό με τα νύχια του. Απομακρύνεται μαζί με τη λεία του, όταν ο πατέρας του μικρού τρέχει προς το μέρος του για να σώσει το παιδί του.

Στην κίνηση αυτή ο αετός απελευθερώνει το μωρό από ύψος και πέφτει με φόρα στα γρασίδι. Δεν κλαίει, αλλά είναι πλέον ήρεμο αφού προτιμά την αγκαλιά του πατέρα του από του αετού...

Ο χρυσαετός είναι το πιο μεγάλο αρπακτικό πουλί της Βόρειας Αμερικής και η ταχύτητά του, όταν "βουτάει" για να αρπάξει τη λεία του, φθάνει τα 240χλμ την ώρα.

Την ίδια στιγμή στο διαδίκτυο έχει ξεσπάσει πόλεμος για το αν το βίντεο με το συγκεκριμένο περιστατικό είναι αληθινό, με τους χρήστες να διχάζονται. Μάλιστα η Huffington Post διεξάγει ψηφοφορία για την αυθεντικότητα ή μη του βίντεο.

Τα συμπεράσματα δικά σας!