Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο πρόεδρος υπέγραψε με το λόγο του,ο Αλέξης απεδέχθει το φλορίνι του και η πίτα...κατοχυρώθηκε στο «ίδρυμα» Στασινόπουλου!


Με πολλή μεγάλη συμμετοχή,όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου,και αναφορές σε ουσιαστικές παρεμβάσεις το Επιμελητήριο Κορινθίας έκοψε την πίτα για το νέο έτος την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013.
Στην παράσταση προσέδωσε έξωθεν καλή μαρτυρία και ο εργατολόγος ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.
Πανευτυχής και χαζογελώντας θριαμβευτικά,στο φακό...ο Αλέξης απεδέχθει το φλορίνι του!
Το συμβολικό  αυτό νόμισμα,από πολλούς έχει γίνει αποδεκτό στις οικονομικοπολιτικές διαπλοκές,σχεδόν σε όλη την πολιτισμένη Ευρώπη για πολλούς αιώνες... 
Στην εκδήλωση το Επιμελητήριο Κορινθίας με μια υψηλού συμβολισμού κίνηση βράβευσε και τον διεθνώς καλύτερο δημόσιο υπάλληλο!...,τον κο Παναγιώτη Καρκατσούλη.

                 ΓΙΑ ΝΑ ΈΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ...
Με την ευκαιρία θέλω να σας πω,είπε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου εδώ...«ότι στο χώρο της σωληνουργίας Κορίνθου σχεδιάζουμε τώρα και θα γίνει και η επομένη έκθεση μας Κορινθία 2013 τον Σεπτέμβριο .
Στο χώρο αυτό δεν θα γίνει ένα κλασικού τύπου mall .
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας όταν αξιοποιηθεί ο χώρος θα είναι μια τουριστική επένδυση και εμπορική δραστηριότητα συμπληρωματική της αγοράς της Κορίνθου,το έχω άλλωστε ξαναπεί σε αυτή την αίθουσα και όπως έχουμε αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις οι πληροφορίες μας είναι ακριβείς.»

Προφανώς οι πληροφορίες του «πολυεθνικού υπαλλήλου-προέδρου» εκ του σύνεγγυς είναι ακριβείς...
Μας τις δίνει συμβολικά να το πάρουμε απόφαση πριν τις εκπτώσεις...να κόψουμε και 'μεις κάτι,χάριν της ανάπτυξης του «ιδρύματος» The Mall korinth.

Όταν αξιοποιηθεί!...Ελληνιστί όταν το χρησιμοποιήσει το «ίδρυμα»,εκμεταλλευόμενο ό,τι κερδοφορία έχει να του προσφέρει...όπερ συνεπάγεται ανεξέλεγκτη εμπορική δραστηριότητα...και ας εβαπτίσθει  εντέχνως συμπληρωματική δράση για την αγορά της Κορίνθου!
Εκτός και αν ο πρόεδρος εκτιμά... πως οι αυτόχθονες celebrities - ιθαγενείς που ακόμα ζουν...και εργάζονται στην πόλη,δεν ικανοποιούν την καταναλωτική βουλιμία τους από τα φτωχά και ανεπαρκή καταστήματα της πόλης και επιτακτικά δικαίως απαιτούν συμπληρωματικές  Mall παροχές ποιότητας!
                                                             ή
Πιστεύει πως σε ευγενή ανταγωνισμό με τα πολυεθνικά παραρτήματα  και με συμβουλευτική υποστήριξη Management (εδώ) θα αναπτυχθεί συνολικά η αγορά της ευρύτερης περιοχής !
Θα αποκτήσει ευρωπαϊκές ταχύτητες,υποστηριζόμενη επιπλέον με μη κερδοσκοπικά... μνημόνια συνεργασίας και εκθέσεις(εδώ),με έμφαση από τον κύριο Λαμπρινόπουλο.
Ο Βασίλης Νανόπουλος,επί προσωπικού...και το επιμελητήριο ως σφραγίδα,τη δουλειά τους κάνουν...Ο καθείς εφ' ω ετάχθη.
Ως υπάκουοι υπάλληλοι εξυπηρετούν συμφέροντα και επαγγελματικές καριέρες εκ διαμέτρου αντίθετες με τα ζητούμενα των Κορινθίων και την ορθολογική ανάπτυξη της περιοχής.
Αυτή ορίζει ως προαπαιτούμενα τα επί μέρους κοινωνικά κεκτημένα,τον τοπικό πολιτισμό,την ιστορικότητα της περιοχής στο αρχαίο λιμάνι Λεχαίου...και αλλού. 

Τι κι'αν οι καρέκλες-σφραγίδα έχουν αυτοαναγορευθεί διαχειριστικοί παράγοντες υποθηκεύοντας το μέλλον της περιοχής...
Ο Κορινθιακός λαός μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες...Να δανειστεί την εμπειρία και άλλων πολιτών,όπως αυτών του Αμαρουσίου (εδώ)...
Τίποτα δεν έχει τελειώσει με το Mall αρκεί οι πολίτες να πάρουν την ατζέντα στα χέρια τους...
Παρακάμπτοντας την συντεταγμένη  Κορινθιακή νομενκλατούρα και τις καμαρίλες τους...