Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ήρθε για το δεκατριάρι αλλά...κάηκε η γούνα του,στο Βραχάτι!

                     Η ήττα ήρθε για τους πρωτοπόρους στην 13η αγωνιστική...
                        ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0
Στη Βόχα είναι Θρύλος,
         στην Κορινθία ένας είναι ο θεός...
                ο ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ!!  

Το καμάρι της Βόχας στο κατάμεστο κλειστό "Γεώργιος  Τριαντάφυλλος" σταμάτησε το σερί του Ολυμπιακού,που έδειχνε… ασταμάτητος,μετρώντας 12 στα 12 στο πρωτάθλημα!

Ο αγώνας στο κλειστό της Βόχας έγινε σε συναισθηματική φόρτιση για τον χαμό του Νίκου Σαμαρά.

Οι παίκτες του (...για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) Θρύλου έπαιξαν με μαύρα περιβραχιόνια και οι Βραχατιώτες έχοντας σε σημείο της φανέλας τον αριθμό 9, στη μνήμη του αδικοχαμένου βολεϊμπολίστα.

Η ήττα με 3-0 σετ δεν κοστίζει βαθμολογικά στους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα που βρέθηκαν μακριά από το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία, Μίλαν Γιούρισιτς.

Οι ερυθρόλευκοι στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (19:00) με την Στρόιτελ Μινσκ για το CEVChallengeCup.

Τα σετ: 25-23, 25-22, 26-24

Παμβοχαϊκός (Ζαλμάς): Μαντέκας 6, Καλντέιρα 14, Τερζής 2, Καραγιάννης 9, Γιοβάνοβιτς 21, Πανταλέων 6, Δημητρακόπουλος (λ. 55%)/ Δρόγκαρης, Παπαδόπουλος.

Ολυμπιακός (Δ. Καζάζης): Χριστοφιδέλης 10, Φιλίποφ 3, Παπαδόπουλος 7, Κοκκινάκης 8, Γιορντάνοφ 17, Σμαραγδής 6, Στεφάνου (λ. 64%)/ Μαρούλης 1, Ποτότσνικ 1, Σωτηρίου.