Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Κολλημένος με το «παράδειγμα του Πάπα» ο Bενιζέλος,στέλνει μηνύματα σε παλαιούς με «κακή εκπαίδευση»!

  Mηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε το βράδυ της Δευτέρας ο Ευάγγελος Βενιζέλος αφήνωντας υπονοούμενα για «κακή εκπαίδευση» της παλαιάς φρουράς,ενδεχομένως και για παραίτησή του από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Σε δείπνο που είχε με νεαρά επιστημονικά στελέχη του κόμματός του ο κ. Βενζέλος είπε πως «το παράδειγμα παραίτησης του Πάπα πρέπει να το εμπεδώσουμε και να το καταλάβουμε όλοι» είπε μεταξύ άλλων.
 Σε ποιον απευθυνόταν όμως;
Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ θεωρούν πως το μήνυμα του κ. Βενιζέλους είχε σαν στόχο την παλαιά φρουρά του κόμματός του και τα στελέχη του παραδοσιακού ΠΑΣΟΚ που επιμένουν ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.
Άλλοι τονίζουν όμως πως η αποστροφή αυτή μπορεί να αποτελεί και απειλή να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος αν δεν γίνουν δεκτές οι θέσεις του στο συνέδριο.
«Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι το συνέδριο θα γίνει με όρους τους παρελθόντος.
Τα πραγματικά διακυβεύματα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι η συμμετοχή του στην κυβέρνηση ή όχι.
Όσοι ζητούν να μην είμαστε στην κυβέρνηση είναι σαν να θέλουν να παίξουμε σε ταινίες του Αλμοδόβαρ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

Η συνέχεια αναμένεται την Τετάρτη στη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ, ενώ το βράδυ ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα έχει δείπνο στο πάρκο με την ηγεσία της νεολαίας του κόμματός του.