Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Απόψε στις οκτώ... Ερωτευμένος με την πρόκριση ο θρύλος!

Ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου,ο θρύλος  οφείλει να δείξει την... αγάπη του για την Ευρώπη,πετυχαίνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη του επί ισπανικής ομάδας.
Λεβάντε-Ολυμπιακός: Τα "χρώματα" γι' απόψε
Η Λεβάντε εξ άλλου δεν φέρει το μεγάλο όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης, της Βαλένθια ή της Ατλέτικο Μαδρίτης...
Βεβαίως είναι ένας αξιόμαχος αντίπαλος με τρομερές εμπειρίες από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και ικανός να κάνει τη ζημιά από ένα πλάγιο άουτ.

Όπως και να χει όμως,απόψε στις 8:00...
Οι "Πειραιώτες" χορεύουν φλαμένκο τη Λεβάντε,κερνώντας την...
                                                γκολ - ευρωπαϊκά...
                    Που εκφράζουν τα πιο βαθιά ερυθρόλευκα  πάθη!

Ο Μίτσελ απέφυγε να απαντήσει ευθέως στην ερώτηση αν η παρουσία του ίδιου στον πάγκο του Ολυμπιακού αποτελεί πλεονέκτημα για την ελληνική ομάδα.
«Το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού είναι οι παίκτες που έχει και το όνομα που έχει δημιουργήσει στην Ευρώπη» υπογράμμισε.

 «Όλα τα πράγματα κάποτε αλλάζουν» σχολίασε ο Μίτσελ ερωτηθείς για τις επιδόσεις του Ολυμπιακού επί ισπανικού εδάφους,όντας σε12 παιχνίδια μόνο δυο φορές έχει καταφέρει να φύγει αήττητος ( με τη Λα Κορούνια 2-2 και 0-0).
Στην Βαλένθια έχει αγωνισθεί δύο φορές με την ομώνυμη ομάδα που είναι και η κορυφαία της πόλης και έχει φύγει ηττημένος με 2-1 και 2-0.

 Ο κόουτς του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Τετάρτης έδειξε ότι δεν σκοπεύει να διαφυλάξει τα νώτα της ομάδας του.
Αντιθέτως σκοπεύει να δώσει θέση στο αρχικό σχήμα σε δύο παίκτες στους οποίους ο προκάτοχός του στον πάγκο του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν είχε δώσει καμία ευκαιρία τους προηγούμενους μήνες.
Ο λόγος για τον Λιούμπομιρ Φέισα που αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στη μεσαία γραμμή μετά την αναγκαστική μετακόμιση του Γιάννη Μανιάτη στο δεξιό άκρο της άμυνας και τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο με την ταχύτητα του οποίου υπολογίζει να δημιουργήσει ρήγματα από δεξιά στην άμυνα της Λεβάντε.

Ο Μίτσελ την τελευταία στιγμή αναμένεται να ανακοινώσει ποιος από τους Δημήτρη Σιόβα, Πάμπλο Κοντρέρας θα πλαισιώσει τον Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας.
Στις υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να αγωνισθούν οι Μέγιερι, Χολέμπας, Μασάντο, Μοντέστο ή Γκρέκο, Αμπντούν, Μήτρογλου ή Τζιμπούρ.

Διαβάστε επίσης: Λεβάντε(ς), ο άνεμος...