Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ποιοι είναι οι έξι σύνεδροι από την τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ του δήμου Σικυωνίων

 Εκατόν εξήντα οκτώ ψηφοδέλτια ήταν τελικά η σοδειά  της δημοτικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στο δήμο  Σικυωνίων,παρά την συσπείρωση της τελευταίας στιγμής που επιχείρησε ο Πάνος Μπεγλίτης,που βρέθηκε χθες στο Κιάτο.
Η απροθυμία παλαιών στελεχών για συμμετοχή στις διαδικασίες και πολύ περισσότερο για την αγγαρεία της «λάντζας» του συνέδρου,έδωσαν την ευκαιρία στην  Αγλαϊα Κεφάλου να  τερματίσει πρώτη στην κατάταξη των έξι σύνεδρων με 61 προτιμήσεις,αφήνοντας πίσω με  34 ψήφους  διαφορά τον δεύτερο !
Τα αποτελέσματα:
Ψήφισαν 168 - άκυρα 2 - έγκυρα 166
Κεφάλου                   61
Δομετίου                   27
Κασκαρέλης              25
Κατσιμπούλας           20
Δήμου                        19
 Σαρλάς                      14

Σε κεντρικό επίπεδο η ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας, που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι αποκριές ήρθαν νωρίτερα, στέλνει δυσοίωνα μηνύματα.
« μετά το κλείσιμο της υποβολής υποψηφιοτήτων που έγινε σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΕΚΑΠ επέστρεψαν σχεδόν όλες οι λίστες αλλαγμένες , με πρόσθετα φυτεμένα ονόματα υποψηφίων, προκειμένου να ελεγχθεί και να αλλοιωθεί η βούληση των μελών του ΠαΣοΚ».

Εκρηκτικό κλίμα στη νεολαία
Εκρήξεις αναμένονται στις διαδικασίες που αφορούν τη νεολαία του ΠαΣοΚ. Υπάρχουν προβλήματα με τα ψηφοδέλτια, καταγγελίες ότι λείπουν ονόματα από τις λίστες, ενώ υπάρχει και μπέρδεμα με τη σταυροδοσία, ενώ σε ορισμένους νομούς ο αριθμός των υποψηφίων συνέδρων δεν συμβαδίζει με τα μεγέθη της περιοχής.
Σε μια νεολαία με μεγάλη προϊστορία θυελλωδών συγκρούσεων η επιλογή του κ. Π. Χρηστίδη, ως υποψήφιου γραμματέα, προκαλλεί ήδη έντονες αντιδράσεις.

Ο κ. Χρηστίδης, το 2007 ανήκε στον σκληρό «παπανδρεϊκό» πυρήνα.