Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παννατική απεργία,σήμερα,ως έκφραση διαμαρτυρίας στην πρακτική των επιστρατεύσεων

 Την κήρυξη παναττικής 24άωρης απεργίας για σήμερα Τετάρτη αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στην αντιδημοκρατική απόφαση της κυβέρνησης για επιστράτευση των ναυτεργατών.
ΓΣΕΕ:Σ΄αυτή τη χώρα δεν κακοποιείται μόνο η οικονομία,κακοποιούνται και οι δημοκρατικοί θεσμοί.

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την κυβερνητική πρακτική των επιστρατεύσεων που για ακόμη μια φορά χρησιμοποιείται για να σταματήσει μια δίκαιη απεργία όπως αυτή των ναυτεργατών.
Είναι πλέον εμφανές ότι ο κυβερνητικός αυταρχισμός δεν έχει τελειωμό.

Σε έκτακτη συνεδρίαση της η ΓΣΕΕ και ως έκφραση έντονης διαμαρτυρίας και καταγγελίας της κυβερνητικής και αντιδημοκρατικής απόφασης για την επιστράτευση των ναυτεργατών της ΠΝΟ, προκήρυξε 24ΩΡΗ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ για σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 6/2/2013.
                                     Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ:
«Αντί η κυβέρνηση και ο Υπουργός Ναυτιλίας να δώσουν λύσεις με την υπογραφή ΣΣΕ και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, επέλεξαν για άλλη μία φορά την αυταρχική και αντισυνταγματική πρακτική της επιστράτευσης.
Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα των επιστρατεύσεων και να εγκαταλείψει τις αδιάλλακτες συμπεριφορές σεβόμενη τα βασικά και θεμελιώδη δημοκρατικά και πολιτικά δικαιώματα των εργαζομένων.
Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι της Αττικής να πάρουν μέρος στην 24ωρη Απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στις 10:30πμ στον Αγιο Διονύσιο στον Πειραιά και στην πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Ναυτιλίας.»
Διαβάστε εδώ:Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για την επιστράτευση...