Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Τι δεν καταλαβαίνεις από ζωοφυσική και μορφογραφία...Νέα Δημοκρατία ?

   Φάκελος για ευχητήρια κάρτα,που περιείχε μια σφαίρα και ένα απειλητικό μήνυμα εστάλη τη Δευτέρα στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.
Το  μήνυμα που έφερε την υπογραφή «Κρητική Επανάσταση» και αναφερόταν στη φορολογία των ακινήτων κατέληγε ως εξής:   «Οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες για σας και τους εντολείς σας»


Μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού ο Ντίμης Αργυρόπουλος (εδώ), στη βάση τού μεταφορικού λόγου,σχολίασε το «απειλητικό» σημείωμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook...   
Τι δεν καταλαβαίνεις από ζωοφυσική και μορφογραφία...Νέα Δημοκρατία ?

Ο Ντίμης Αργυρόπουλος αναφέρεται,καλλιτεχνική αδεία...με φωτορεπορτάζ,στην ανεγκέφαλη συμπεριφορά των «ζώων»,που «εγκυμονεί» κινδύνους και έχει εξαγριώσει τους νοήμονες πολίτες...
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
                  ΤΑ  ΖΩΑ!!            
Εξανέστη ο Ντίμης...Αναρωτώμενος: "ποιος είναι ο τρομοκράτης"?...
Που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα πίσω από τη φαινομενική «συνταγματική» τάξη...    
Που τις είδανε τις «μπαλωθιές» του Ντίμη?... Και εξέδωσαν οργισμένη ανακοίνωση (διαβάστε)...Εκεί στην τρεις λαλούν κυβέρνηση,για να χορεύει ο «Σύγχρονος νεοναζί» που λέει και ο Στάθης Παναγούλης!

Πάντα στη βάση τού μεταφορικού λόγου,ανεξαρτήτως φυτολογίας,καταπιάστηκε με «μπαλωθιές» ο Ντίμης των ΑΝΕΛ.
Εκτιμώντας ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος λαϊκής αντιβίας εξ αιτίας της ανεξέλεγκτης φύτευσης βάρβαρης κρατικής βίας...Από τα ζώα!
Τι δεν καταλαβαίνουν οι κυβερνητικοί διαχειριστές και οι συμβουλάτορες της παρακρατικής «καμαρίλας»?...