Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Κιάτο:Ω! Καιροί... Ω! Ήθη...δήμαρχε!

Δημοτικό συμβούλιο χθες βράδυ στο Κιάτο με πρώτο θέμα στην ημερησία διάταξη την έγκριση και παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «Περιβαλλοντική Μελέτη για τη διαχείριση των υδάτων της περιοχής του Μεγ. Βάλτου.
Η παρουσίαση της,επί πιστώσει,μελέτης από τον μελετητή - με τη βοήθεια της εικόνας,ήταν άκρως κατατοπιστική...ώστε οι δημοτικοί σύμβουλοι,κυρίως της πλειοψηφίας,να κατανοήσουν σε ...βάθος τη μελέτη!
Στη συνέχεια βγάζοντας ασφαλή συμπεράσματα,μετά λόγου γνώσης ενέκριναν και παρέλαβαν την μελέτη..

Προϋπολογισμός έργου,αν δεν κάνω λάθος, 3.700.000 ευρώ
Η μειοψηφία επιφυλασσόμενη ψήφισε λευκό,γιατί δεν πολυκατάλαβε το πολιτικό διακύβευμα...παρενοχλουμένη από τον κύριο Παπαβασιλείου,που ψιλοβαριότανε και τους διέκοπτε τον ειρμό σκέψης...
                 Λέγοντάς τους  ότι του ‘ρχότανε ,χωρίς να το σκεφτεί!
Βεβαίως αν σήμερα τους ρωτήσεις,όλους:Ποιος θα είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου;...θα σου απαντήσουν ... φλου, φίλε μου όλα είναι φλου! 
                                Άγνωσται αι βουλαί του Τατούλη;...
Ουδείς πλέον δικαιούται να το παίζει «σεμνή σιγανοπαρθένα»...Όλοι γνωρίζουν ότι όποιο έργο υλοποιηθεί,υποχρεωτικά θα ενταχθεί στο  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (εδώ) που παραπέμπει σε κεντρικό περιφερειακό σχεδιασμό και υλοποίηση έργων,ώστε να επιτευχθεί η ανάκτηση του κόστους...με ότι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες - πελάτες...αλλιώς δεν έχει φράγκο!
Ποιες θα είναι όμως οι κατευθύνσεις τιμολογιακής πολιτικής αρδευτικού νερού,όταν η Περιφέρεια παραιτείται των δικαιωμάτων της και τα εκχωρεί όλα στην Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.(βλέπε) την οποία προτίθεται να αγοράσει η Suez Lyonnaise des Eaux (δείτε εδώ)

Κατά τ' άλλα ο δήμαρχος Σταματόπουλος «την πέφτει»... στον συμπαθέστατο κύριο Πανάγαινα,τοπικό πρόεδρο - γλάστρα της Τ. Κ. Λαλιωτίου, καταλογίζοντάς του  αδιαφορία για την διαχείριση των υδάτων!
                                         Ω! Καιροί... Ω! Ήθη...δήμαρχε!

Διαβάστε εδώ:Το «ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο.» Μάνης καταγγέλλει...Ο περί...«πωλών» Τατούλης το παίρνει αψήφιστα;...Κι όμως συμβαίνει !