Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ντροπή σας!!... Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Μπουλουγουράς,στη Νεμέα...

Με λόγο απλό,λιτό,αλλά αιχμηρά πολιτικό ο Νίκος Μπουλουγουράς εξηγεί γιατί καταψήφισε τον προϋπολογισμό του Δήμου Νεμέας και το ετήσιο πρόγραμμα δράσης, οικονομικού έτους 2013,καταγγέλλοντας ταυτόχρονα  την υποκρισία και τον φαρισαϊσμό των δημοτικών  συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας.
           Διαβάστε εδώ:Καταψηφίζω τον προϋπολογισμό του δήμου...
Η όποια προσχηματική συζήτηση του προϋπολογισμού για «Τεχνικό Πρόγραμμα Έργων» του 2013 αποτελεί εμπαιγμό ,κατά τον Νίκο Μπουλουγουρά, γιατί πίσω από την συνεχή απαρίθμηση κωδικών και αριθμών που φέρνουν πρόσθετους φόρους στους ήδη εξαθλιωμένους οικονομικά αγρότες και εργαζόμενους  κρύβεται η απόλυτη δυσλειτουργία και διάλυση των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας ( παιδεία, υγεία κλπ)

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Νεμέας  έκανε εν μέσω κρίσης... 40% αύξηση (δείτε εδώ) στα δημοτικά τέλη!
Συμπερασματικά  κατά τον επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης ,ο δήμος Νεμέας, γίνεται «...το μακρύ χέρι της πολιτικής που ο λαός καλείται να ανατρέψει»...

Ο Νίκος Μπουλουγουράς κάλεσε την δημοτική αρχή να πάψει να   αντιλαμβάνεται το ρόλο της ως «κυβέρνηση μαϊμού»...χορεύοντας «Το μακρύ μακρύ μου χέρι ψάχνει μέσα στο πανέρι... »!
Προέτρεψε δε αυτή να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα δημόσια κοινωνικά αγαθά και το ανθρώπινο δικαίωμα πρόσβασης σ' αυτά.

Πρότεινε στο ΔΣ να μειωθούν κατά 50% τα ανταποδοτικά τέλη για τους πολίτες του δήμου που ανηλεώς πλήττονται από την κρίση,την οικονομική δυσπραγία, την ανεργία και την περιθωριοποίηση... και να εξαιρεθούν από την υποχρέωση αποπληρωμής άνεργοι και αναξιοπαθούντες που ούτως ή άλλως δεν μπορούν να ανταποκριθούν.