Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ο νέος χλοοτάπητας...το χόρτο των κουτών...και το μπέρδεμα με τα Fair play του δημάρχου Κορινθιων!

Αύριο  Τετάρτη 13 Μάρτη,στις 3.30 μ.μ ,οι «παλιές δόξες» θα πρωτοπατήσουν επίσημα το νέο χλοοτάπητα,στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου.
Θυμίζοντας μέρες δόξας,μιας άλλης εποχής...για το κορινθιακό ποδόσφαιρο,στο σύνολό του.
Με την ευκαιρία των εγκαινίων,υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων,οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Κορίνθου θα υποδεχτούν τα πάλαι ποτέ αστέρια της μεγάλης Προοδευτικής.
  Μεταξύ των άλλων,χρόνο συμμετοχής,στην ομάδα των παλαιμάχων της Κορίνθου,θα πάρουν και οι Χαλκιάς, Λαμπρινός (πρώην διεθνής), Καρσιώτης, Περαχωρίτης, Στριμενόπουλος, Κοτσάμπασης, Καρασταμάτης ενώ από την Προοδευτική οι Ιωαννίδης, Καλούδης, Χατζηαθανασίου θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα,για την ομάδα του Κορυδαλλού.
Στα πλαισια του Fair play από τα λόγια στην πράξη...Ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον μεγαλύτερο σε ηλικία παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής Νικολακάκο Σταύρο.
===========================================================
Ενδεχομένως στις προθέσεις του δημάρχου - αναθεωρώντας την μέχρι σήμερα συμπεριφορά του στον πολιτικό στίβο... ήταν να απονείμει και δεύτερη πλακέτα,στον,των θεσμικών,«δημοσιογράφο» της πρωτεύουσας πόλης.
Άλλα αυτός για να μην νοιώθει μαλθακός...πήρε  Μπούκουρα και Δέδε να πάνε ως περιπλανώμενοι,με τον πανούργο Σταματόπουλο,να προπαγανδίσουν...όλα τα κουτά τα  χόρτα,,στα ορεινά του Κιάτου,μόνοι τους!
Τους πλάνεψε η ντόλτσε βλήτα ... Και  ξέχασαν να ενημερώσουν τον  δήμαρχο Κορινθίων,στα πλαίσια του Fair play !