Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ο ηλίθιος απάντησε,ο κοντυλοφόρος (αντ) έγραψε και το φασιστοτσουρμό ἐλάλησε:«Καλύτερα επί χούντας λέει το 30% »!

Με διεστραμμένη επικοινωνιακή λογική,μια εξωφρενική «μόδα» τελευταία  τείνει να περιβάλλει με ιδιότυπο φωτοστέφανο τους δολοφόνους - πραξικοπηματίες της 21ης Απριλίου 1967!
 Αύριο 21 Απρίλη η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» δημοσιεύει το - με στοχευμένο ερωτηματολόγιο -  βαρόμετρο της Metron Analysis :«Σε λίγες μέρες θα έχουμε 21η Απριλίου. Ορισμένοι λένε ότι στη δικτατορία ήταν καλύτερα τα πράγματα από ότι σήμερα. Εσείς προσωπικά συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψη αυτή;»
Ο ηλίθιος απάντησε,ο κοντυλοφόρος  (αντ) έγραψε και το  φασιστοτσουρμό ἐλάλησε:«Καλύτερα επί χούντας λέει το 30% »!  (δείτε εδώ) Σε ότι αφορά τις παπαρολογίες περί «αδιάφθορης» χούντας ,όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά ΕΔΩ να δει τα απίστευτα σκάνδαλα της χούντας...

Πέρα όμως από αυτά οι ίδιοι οι δολοφόνοι - συνταγματάρχες δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι στον 21ο αιώνα έμελλε να μνημονεύονται με επαίνους...

Το πιο κάτω απόσπασμα που αναφέρεται στον  Παναγιώτη Έλη,το πρώτο θύμα της Χούντας (δείτε εδώ),είναι μέρος από ένα κεφάλαιο του βιβλίου του Τάσου Βουρνά, "Ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Χούντα, Φάκελος Κύπρου":

<<Είχαμε πια συνηθίσει τους ήχους, τις κραυγές και τις βρισιές, όταν ξαφνικά φάνηκε δύο βήματα έξω απο την πόρτα του θαλάμου ένας αξιωματικός με ροδαλό πρόσωπο καλοταισμένου μπεμπέ να κηνυγά έναν κρατούμενο, κρατώντας στο χέρι του ένα στρατιωτικό περίστροφο με σιγαστήρα.
-Τροχάδην! του φώναξε.
Ο κρατούμενος Παναγιώτης Ελής, άνθρωπος περασμένα τα 40 χρόνια του, φορούσε στα πόδια του και παντόφλες, πράγμα που τον υποχρέωνε να περπατά σιγότερα απ' ό,τι αν φορούσε παπούτσια.
-Τροχάδην! του φώναξε και τον έσπρωχνε με την κάννη, αλλά ο Ελής εξακολουθούσε να βαδίζει κανονικά.
-Τρέξε, την Παναγιά
-Τροχάδην το λένε αυτό στο χωριό σου; λυσσάει ο δεσμοφύλακας και έξξαλος καταφέρει με την κάννη δυο απανωτά χτυπήματα στα πλευρά του Ελή.
Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε ένας περίεργος διπλός κρότος, κατι σαν "φλοπ", "φλοπ", και μονομιάς ο Ελής σωριάστηκε στο κατώφλι της πόρτας. Και πριν καλά-καλά προφτάσουν να αντιληφθούν οι άλλοι κρατούμενοι τι συνέβη, ακούστηκαν τα ουρλιαχτά ενός αξιωματικού, που είχε τρέξει εκεί κίτρινος σαν λεμόνι..." >>
Ο Ελής κείτονταν κάτω νεκρός. Και αυτό γιατί αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις διαταγές ενός συμπατριώτη αξιωματικού.
Χαμηλά στα πλευρά βρήκαν την είσοδο δύο απανωτών βλημάτων που είχαν περάσει μέσα απο το θώρακα είχαν κόψει την αορτή στην περιοχή της καρδιάς και είχαν σταματήσει κάτω απο το δέρμα στην αριστερή μασχάλη του θύματος.
Δολοφόνος ο Ανθιπύλαρχος Κότσαρης Κωνσταντίνος...

             Η δολοφονία αυτή συνέβει το 1967, εν καιρώ χουντικής δικτατορίας