Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Διαρκές έγκλημα στην Κόρινθο...Άλλοι 6 κρατούμενοι μετανάστες αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν.

Κραυγές απελπισίας από τους κρατούμενους στο κέντρο κράτησης μεταναστών Κορίνθου, όπου πληθαίνουν τα περιστατικά αποπειρών αυτοκτονίας, αφού, μόνο την Παρασκευή, έξι ακόμη κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής, αφότου αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν.
 Το περιστατικό της Παρασκευής, μόνο «μεμονωμένο» δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς υπενθυμίζουμε ότι μόλις μία μέρα πριν (Πέμπτη), στο κενό έπεσε ακόμη ένας κρατούμενος μετανάστης, από τον τρίτο όροφο κτιρίου που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του κέντρου.
Έχει τραυματιστεί σοβαρά και πρόκειται να επιβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να επισημαίνουν ότι έρχεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να μείνει ανάπηρος.
 Το αληθινό περιστατικό,της Παρασκευής,το επιβεβαιώνουν τόσο η Αντιρατσιστική – Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου,όσο και τοπικά μέσα εν είδει εκπροσώπου τύπου της αστυνομίας που πασχίζει να ρίξει...σε «μαλακό στρώμα» το όργιο κυβερνητικής καταστολής.
Απολαύστε δημοσιογραφική κρίση εδώ «ΣΣ. Αναφέρουμε ξανά αυτό το οποίο γράφουμε σε παρακάτω ανάρτηση: «Το ότι υπήρχε στρώμα που είχε τοποθετηθεί από την πυροσβεστική όταν πήδηξε ο κρατούμενος μετανάστης επιβεβαιώθηκε και από την πυροσβεστική και από την αστυνομία επίσημα στην korinthiannews.gr »
Και ο Αυγουστίνος Δημητρίου λόγω πτώσης στη ζαρντινιέρα  αυτοτραυματίστηκε... λεβέντη μου!
Έτσι είχε πει η αστυνομία...
Η Αντιρατσιστική – Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου (διαβάστε εδώ) καλεί την κοινωνία και τους τοπικούς φορείς να πάρουν θέση απέναντι στην αποτρόπαια και διεθνώς κατακριτέα μεταχείριση αυτών των ανθρώπων.
Η συνεχιζόμενη παράνομη κατακράτηση αυτών των ανθρώπων είναι διαρκές έγκλημα,έτσι το ορίζει η ποινική επιστήμη,έτσι οφείλουμε να το αντιλαμβανόμαστε και εμείς και επιτέλους...
Ας βρεθεί κάποιος αιρετός να το φέρει,στις πραγματικές του διαστάσεις, στα δημοτικά συμβούλια των δήμων της Κορινθίας.
Να αναδειχθεί με στόχο την προώθηση της συμμόρφωσης της πολιτείας με τους κανόνες του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.
 Αυτή η κατάσταση προσβάλει την Κορινθιακή κοινωνία στο σύνολό της,που εξακολουθεί και ανέχεται αμπάρια ψυχών...