Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναχαϊκής...«δείγμα γραφής» Βλαχοτραβόλτα!

« Κάλλιστοι νέοι της ημετέρας πόλεως έθεντο κατ' αυτάς τας βάσεις λαμπρού σωματείου γυμναστικού δηλονότι συλλόγου, εις ον έδωσαν τίτλον Παναχαϊκός Γυμναστικός Σύλλογος »
Με αυτή τη λιγόλογη είδηση τις 14 Ιουνίου 1891 η πατραϊκή εφημερίδα «Φορολογούμενος» ανάγγειλε την ίδρυση του πρώτου αθλητικού συλλόγου της Πάτρας.
Παναχαϊκή : Η «Μεγάλη Κυρία της Πελοποννήσου», ή αλλιώς «καμάρι» της Πάτρας
Η κορυφαία και «χρυσή» σελίδα της μακρόχρονης ιστορίας της ήταν αναμφίβολα η κατάκτηση της 4ης θέσης την αγωνιστική περίοδο 1972-73 και βέβαια η μετέπειτα έξοδός της στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο UEFA (η πρώτη επαρχιακή ομάδα που πέτυχε κάτι τέτοιο) όπου πέρασε τον α’ γύρο νικώντας την Αυστριακή Στουρμ Γκρατς ενώ κατόπιν έχασε από την Ολλανδική Τβέντε, δυναμικής ανάλογης του Άγιαξ.
        ...και μετά ήρθε ο Κούγιας,η αγωνιστική και ηθική κατρακύλα της ομάδας !
          ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ: Βλαχοτραβόλτα ο Κούγιας - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ανακοίνωση «δείγμα γραφής» Κούγια...
  Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2013

1)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή συγχαίρει τους νεαρούς παίκτες της και τους προπονητές της για την καταπληκτική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα των βετεράνων του Ολυμπιακού Βόλου.
Λυπούμεθα ιδιαίτερα που ποδοσφαιριστές σαν τον Breska, τον Oliseh και τον Σολάκη που έφαγαν γλυκό ψωμί στην Πάτρα και δεν προσέφεραν τίποτα αντί να παίξουν ποδόσφαιρο προκαλούσαν με χειρονομίες τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και ποτέ δεν πρόκειται να γίνει σάκος του μποξ ή ομάδα που σκύβει για να περνάνε οι αντίπαλοι της.
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει να ξέρουν ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και όχι βρώμικο άθλημα και είναι πολύ τυχεροί που ένας ανεκδιήγητος βοηθός που υπέδειξε ένα ανύπαρκτο φάουλ που από αυτό προήλθε το γκολ και δεν ανέδειξε την εκτός φάσης κίνηση του Σολάκη που οδήγησε τον Wanderson Miranta στο νοσοκομείο.

2)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή λυπάται ιδιαίτερα γιατί οι οπαδοί μας στα επίσημα δεν επέδειξαν πνεύμα φιλοξενίας στον παλιό υπάλληλο μας Πέτρο Σταθάκη και αφού τον γιαούρτωσαν με γιαούρτια διαίτης ,τον προπηλάκισαν και μάλιστα με την απαράδεκτη συμπεριφορά να τον φτύνουν κιόλας.
Δυστυχώς οι επίσημοι του σταδίου της Αγυιάς δεν αναγνώρισαν την μεγάλη προσφορά του Πέτρου Σταθάκη και είναι ιδιαίτερα λυπηρό γεγονός ο τραυματισμός του από αυτούς τους δήθεν επισήμους αλήτες.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τον πολυεκατομμυριούχο και μελλοντικό αγοραστή των μετοχών της επιστήμονα μαλάκτη κ. Κοταντούλα όπου προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον εξεφτελισθέντα κ. Σταθάκη.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή για να αποκαταστήσει τον αδίκως εξεφτελισθέντα κ. Σταθάκη θα τον τιμήσει στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με ειδική πλακέτα την οποία θα την απονέμει ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Χοταράκιας.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα αποζημιώσει τον κ. Πέτρο Σταθάκη αγοράζοντας του νέο ροζ στριγκάκι γιατί αυτό που φορούσε χτες σκίστηκε.