Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

"Το ΚΚΕ είναι παρόν. Παρόν όπως πάντα... είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην επίσημη πρώτη ομιλία του

Η πρώτη ομιλία του νέου γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα ,στην πολιτική εκδήλωση  της ΚΟ Αττικής με θέμα: «46 χρόνια από τη στρατιωτική δικτατορία της 21ης Απριλίου»,έγινε στο πάρκο Ελευθερίας,εκεί όπου κάποτε βρισκόταν το κολαστήριο ΕΑΤ-ΕΣΑ.
              Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επιτέθηκε με σφοδρότητα στη Χρυσή Αυγή, το πρώτο κόμμα στο οποίο επιτέθηκε στην ομιλία του, άσκησε δριμεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μίλησε για το νέο πρόγραμμα του ΚΚΕ μετά το τελευταίο Συνέδριο.
"Το ΚΚΕ είναι παρόν! Όπως πριν 46 χρόνια όταν όλα τα ‘σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά. Παρόν όπως πάντα. Και σε φάσεις νίκης, ανάτασης του κινήματος, αλλά και σε δύσκολες καμπές, σε δύσκολες στιγμές για το λαό, για τους εργάτες, για τη νεολαία.
Δεν λείψαμε από κανένα προσκλητήριο! Πάντα στην πρώτη γραμμή, χωρίς να υπολογίζουμε κόπους και θυσίες".
Με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Κουτσούμπας ο οποίος μάλιστα πριν ξεκινήσει ακολούθησε τους φίλους του κόμματος στο σύνθημα που φώναζαν.
Στη συνέχεια προχώρησε σε ιστορική και συναισθηματική σύνδεση του τότε με το τώρα:Διαβάστε εδώ την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα