Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Καρτέλ για το χατήρι σου Κουτσούμπα μου θα στήσουν,του Ψηλορείτη τους βοσκούς όλους θα συνασπίσουν!

  Το γάλα από τα πρόβατα θα το μοσχοπουλούνε!...Τους βουλευτάδες του νησιού θα τους δωροδοκούνε...
Αφού δόθηκε ο απαιτούμενος κωδικός από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης ,από τη Δευτέρα 22 Απρίλη  μπορούν πλέον και επίσημα να λειτουργήσουν τα σφαγεία στο Σόδυ,στα Χανιά.
Τα σφαγεία θα λειτουργούν με την ονομασία «Σφαγεία Χανίων ΑΕ» και μετόχους σε ποσοστό 80% τον συνεταιρισμό κτηνοτρόφων και 20% την  Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Εκμετάλλευσης Σταθμών Αυτοκινήτων» με διακριτικό τίτλο «ΚΥΔΩΝ Δημοτική Α.Ε»!!!
Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κτηνοτρόφων Γιώργος Βενετάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον προμηθευτικό και καταναλωτικό συνεταιρισμό ΙΝΚΑ =ΕΛΟΜΑΣ=(πρόεδρος του Συνδέσμου Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος)=AMS=Κορυφαίος Αγοραστικός Οργανισμός στην Ευρώπη.
 Τις "παροχές" του ΙΝΚΑ ,αλλά και τη μεθόδευση του Δήμου Χανίων είχε καταγγείλει ο Σύλλογος Κρεοπωλών. 
Καλούσε μάλιστα το Δ.Σ.να επανέλθει η αρχική πρόταση για συμμετοχή και των κρεοπωλών με ποσοστό 40% στη νέα εταιρεία, όπως 40% να έχουν οι κτηνοτρόφοι και 20% η «ΚύδωνΑ.Ε.»
Εμείς είχαμε σχολιάσει την απόφαση του δήμου Χανίων,αλλά και την ανεξήγητη πολιτική συμπεριφορά του πρωτο - στελέχους του ΚΚΕ Νίκου Παπαντωνάκη στις  26 Σεπτέμβρη 2011
Διαβάστε εδώ:: Φέουδα και δουλοκτησία...
Νίκος Παπαντωνάκης Δημοτικός Σύμβουλος: «Η θέση μου είναι δημοτικά σφαγεία. εγώ ψήφισα να έχουν την σφαγή αυτοί που παράγουν το κρέας δηλ οι κτηνοτρόφοι.συγνώμη τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού .τι θα άλλαζε αν τα λεφτά τα έπαιρναν από μια τράπεζα η από το ινκα με αντάλλαγμα να παίρνει κρέας» !!!
Τι να τις κάνουμε τις πλεονάζουσες παραγωγικές τάξεις ;
                     ΖΗΤΩ Η ΔΙΤΑΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!
                                   Κουτσούμπα μου...Πρώτα απ' όλους αυτούς συμφέρει...
Χθεσινή ανάρτηση:
*Ανάστατοι είναι οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης αφού σύμφωνα με όσα προκύπτουν προς ακύρωση βαίνει η προφορική – σύμφωνα με τους παραγωγούς - συμφωνία μεταξύ των Κρητικών Μιτάτων και της αλυσίδας σούπερ μάρκετ  για την πώληση 15.000 αρνιών. Από την πλευρά τους οι κτηνοτρόφοι κάνουν λόγο για αθέτηση συμφωνίας ενώ η εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «ουδέποτε προέβη σε παραγγελία ποσότητας αμνοεριφίων από συγκεκριμένο συνεταιρισμό όπως αναφέρεται στον τοπικό τύπο ή δεσμεύθηκε γραπτώς για παραγγελία με συμφωνία που δεν τηρήθηκε».