Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Μάθανε ότι «δια - φώνησαν»...πλάκωσε και ο Αλαβάνος!

Ίσως τώρα είναι το κατάλληλο τάιμινγκ να αλλάξουμε την ατζέντα στην αριστερά σκέφτηκε ο Αλέκος Αλαβάνος και ανήγγειλε σήμερα  την συγκρότηση πολιτικού φορέα,με τίτλο «Σχέδιο Β΄» και επιφαινόμενο στόχο την «επιστροφή  στη δραχμή (δείτε εδώ)
Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου,σε αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, που έδωσε ο Αλέκος Αλαβάνος αναφέρθηκε και στο ΚΚΕ - μια εβδομάδα πριν το συνέδριό του -λέγοντας πως θα μπορούσε να είναι στο επίκεντρο μιας συγκρότησης ενός ευρύτερου λαϊκού μετώπου.
¨"Ελπίζω με το συνέδριό του να αναθεωρήσει την έως τώρα στάση του προς όφελος των εργαζομένων", είπε χαρακτηριστικά ο καπετάν Αλέκος,από το ΜΚΟ καραβάνι της αλληλεγγύης ΕΠΕ...

Προσκαλώντας εμέσως πλην σαφώς τον παλιό του σύντροφο Αντώνη Σκυλλάκο, τον Μπογιόπουλο αν θέλει...και όποιον άλλον εκ του περισσού  «σύντροφο» που επιθυμεί να συνταξιδέψει «ΤΡΑΝΣΥΡΙΖΑ» με το καραβάνι του Αλέκου,για να βάλουν -  κυρίως για λόγους ασφαλείας του συστήματος - σε εφαρμογή το «Σχέδιο Β΄»! 
Για την ανατροπή και την συγκρότηση Κοινωνικού Κράτους,ώστε να αποφασίσει ο λαός με δημοψήφισμα  την περαιτέρω πορεία του... ένα κλικ "δεξιά"!
           Ότι γουστάρει ο λαός!
Σύμφωνα με τον Αλέκο το νέο του εγχείρημα "δεν θα είναι μια επανάληψη του αρχηγισμού, της γραφειοκρατίας, της αδιαφάνειας της ίντριγκας της σημερινής "κομματοκρατίας", αλλά θα λειτουργεί  μέσω Facebook ...
                              Ανεξάρτητο όπως και του Καμένου!
Πιστεύουμε ότι η ιδρυτική συνέλευση θα εγκρίνει την πρόταση για την πολιτική παρουσία του "Σχεδίου Β΄", είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασίες new version ,στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις", είπε χαρακτηριστικά ο Αλέκος.