Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Κ. Στάμος :Ο Κορκίδης με την δήλωσή του για το κλείσιμο της ΕΡΤ ανοίγει κερκόπορτες...

   Γράφει ο  Κ. Στάμος...
γράφει ο  Κ. Στάμος  
Κιάτο 12 Ιούνη 2013
Καλημέρα Κορκίδη. Με την δήλωσή σου για το κλείσιμο της ΕΡΤ, πιστεύω πως και πάλι ανοίγεις κερκόπορτες.
(Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις Κορκίδη για το κλείσιμο της ΕΡΤ)
Γιατί να λειτουργήσει 1 από τα 5 τηλεοπτικά της κανάλια και 1 από τα 7 ραδιοφωνικά προγράμματα και όχι όλα; Αν γίνει αυτό που γράφεις θα γίνει η ΕΡΤ ανταγωνιστική, θα εξυγιανθεί; Σίγουρα όχι. Άρα, δεν φταίει αυτό και για τον λόγο αυτό πρέπει να λειτουργήσει όπως μέχρι σήμερα.
Απλά πρέπει να σταματήσουν οι υπερχρεώσεις, οι υπερτιμολογήσεις και γενικά οι ρεμούλες όπου υπάρχουν και από όπου προέρχονται.
Αν οι αρμόδιοι που είναι υπεύθυνοι για την ΕΡΤ, είναι ανίκανοι να κάνουν αυτό, ή δεν ξέρουν, τότε ας αποχωρήσουν ευγενικά και σιωπηλά.
Οι δηλώσεις σου αυτές, καθώς και οι σχετικές με το άνοιγμα των Κυριακών, με βάζουν θέλοντας και μη, να σε ρωτήσω αν έχεις είτε πνευματική, είτε φλεβική συγγένεια με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος σε κάποια συνέντευξη είχε δηλώσει, πως: "Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs, παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs."
Πρόσεχε, γιατί με δηλώσεις τέτοιου περιεχομένου χάνονται και καταστρέφονται τα πάντα.
Φιλικά
Κ. Στάμος

* Ο  Κ. Στάμος είναι μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου