Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Με εμετικά συνθήματα και την απειλή «Πέτρο ήρθαμε»... Χρυσαλήτικα ζόμπι επιτέθηκαν σε κτίριο του Δήμου Αθηναίων

Φασιστοειδή προερχόμενα από το χώρο των νεοναζί της Χρυσής Αυγής,χθες  τις νυχτερινές ώρες, προχώρησαν σε επίθεση στο Γραφείο της δημοτικής κίνησης « Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας» στην Αιόλου 47.
Το γραφείο στεγάζεται σε κτίριο του Δήμου Αθήνας και έχει παραχωρηθεί στην κίνηση μετά τις δημοτικές εκλογές του 2010, όταν εξελέγη δημοτικός σύμβουλος ο Πέτρος Κωνσταντίνου.

 Οι φασίστες που δεν κατάφεραν να χτίσουν τάγματα εφόδου στις γειτονιές μετά την μαζική κινητοποίηση «Αθήνα-πόλη αντιφασιστική» πήγαν μέσα στα σκοτάδια σαν ζόμπι που δεν μπορούν να αντικρίσουν το φώς, σαν μια συμμορία της νύχτας και άφησαν τα εμετικά συνθήματα τους με σπρέυ και με την απειλή «Πέτρο ήρθαμε».  
Κατά πως φαίνεται με νυχτερινά χτυπήματα πότε σε στέκια και γραφεία οργανώσεων της αριστεράς και πότε κατά μεταναστών εγκαινιάζουν τη προεκλογική τους εκστρατεία για τον Δήμο της Αθήνας...
Η Ανταρσία καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, τις δημοτικές κινήσεις, τα κόμματα της αριστεράς και τα συνδικάτα να καταδικάσουν τις τρομοκρατικές φασιστικές επιθέσεις.