Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Με « σφεντόνα »... Ο διωγμός των τσιγγάνων !

Δουλειές με «φούντες» για τα γνωστά διαδικτυακά κοπτοραπτάδικα με τα « έγκυρα Κορινθιακά ρεπορτάζ »
Μπουχτίσαμε στην παραμύθα από τα ψέματα,τις ανακρίβειες,τη μαύρη προπαγάνδα και τις καλά στημένες παγίδες - φασόν κατ' εντολήν πελάτου!
Όπως και  πέρσι (δείτε εδώ) , μαζί με τα Παύλεια...τείνει να γίνουν θεσμός και τα "Λάκεια" στην Κόρινθο !!   

Ακόμα δεν έσφιξαν οι ζέστες και  ο μπαλαμός (ξεθωριασμένος) τοπικός δημοσιογράφος  κουνάμενος σερνάμενος ..όπλισε την σφεντόνα  και συνεχίζει να πυροβολεί τον Αλέκο,με γύφτικα φάλτσα αυτή τη φορά!
Οι δίκες προθέσεων και τα πογκρόμ για τους Ρομά της  περιοχής, προφανώς χαροποίησαν και τον άλλο λουμνό... βουλευτή του νομού !
Ευστάθιο θαρρώ πως το λένε ...
Αυτόν που διάλεξε μια μέρα χριστιανοσύνης για την Κόρινθο και τον πολιούχο της, να βρωμίσει με το απολίτικο και άχρηστο εν τέλει λεξιλόγιό του και υβρεολόγιό του, τη μέρα αυτή.

*Γράφει κάποιος φίλος στο Facebook « Το αστείο είναι που αποκαλεί τον εαυτό του... ο κύριος Μπούκουρας!
Μάλλον είναι ο μόνος που προσδιορίζει αυτό το κουφάρι με το συνοδευτικό κύριος  (ίσως να το μεταχειρίζονται και κάποιοι που θέλουν να ζήσουν προβάλλοντάς τον...)  »

Ας αφήσουμε όμως το κουφάρι  « Μπούκουρας  » μιας και το θέμα της ανάρτησης είναι οι  Μπουκουραδομαγκιές του λάκη...
Διαβάστε εδώ:"ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΙΑ'...
και καταλήγει το δημοσίευμα:«Ας ελπίσουμε,,ότι το σημερινό μας δημοσίευμα να “ξυπνήσει” τον Δήμο Κορινθίων και τις αρμόδιες υπηρεσίες και να πράξουν απλά το καθήκον τους!»
Το ίδιο έργο είχε παιχτεί και πέρσι (δείτε εδώ)

Το « καθήκον » ο  μπαλαμός δημοσιογράφος  το ξανά - σκαρφίστηκε στην προσπάθειά του, να του αναγνωρισθεί ως συνεισφορά και ενδεχομένως  να περισσέψουν τα εικοσάευρα για την πάρτη του!
Έτσι κοινοποίησε  το παραπάνω φιρμάνι,προς αφελείς Κορινθίους ...μήπως και αυτοί με τη σειρά τους απαιτήσουν από τον Αλέκο...Να μαντρώσει  τους Ρομά στα Εξαμίλια «νταλακαλόκαιρο»,να δροσίζονται με εμφιαλωμένα νερά της Provis Group Of Companies!

Ούτος ώστε οι νοικοκυραίοι να ζήσουνε καλά και οι Ρομά που θα ζήσουν χειρότερα…Να τους ξεραθεί το χέρι αν ξαναψηφίσουν Αλέκο!
 Βεβαίως οι πολίτες της Κορίνθου διαθέτουν νου και γνώση έχουν να  Blockάρουν τις σφεντόνες των επίδοξων εκτελεστών,των Ρομά της  περιοχής ...
Άλλα και να μαυρίσουν τους εκκολαπτόμενος σωτήρες,που προαλείφονται να δώσουν πλαστές υποσχέσεις, στα γύφτικα!