Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Οι άνεμοι των «ιδεών» Τατούλη επανέφεραν «Λαϊκα Δικαστήρια» στην ατζέντα της πολιτικής πόλωσης

Ο   γενειοφόρος σοφός της  Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέβασε  κατακόρυφα τους τόνους, επιχειρώντας τη μέγιστη δυνατή πόλωση,ως το μπαχάρι της υπόθεσης,στην προσπάθειά του να «απαντήσει» στις καταγγελίες των  στελεχών του  ΣΥΡΙΖΑ.
========================================================================
Θ Πετράκος:«Ο κος Τατούλης δεν έχει πλέον δικαιολογίες, οφείλει άμεσα να σταματήσει να χειραγωγεί τις διαδικασίες ανάθεσης των έργων και να προχωρήσει τις δι­αδικασίες που απαιτούνται...»
========================================================================
Διαισθανόμενος ενδεχομένως ,ο απερχόμενος περιφερειάρχης, τι πρόκειται να συμβεί στις επερχόμενος περιφερειακές εκλογές,τρέμει και εκλιπαρεί  για το  «θρόνο» του...
                                        Σχεδόν ακούγονται τα σάλια του !
           Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του  Περιφερειάρχη Πελοποννήσου
« Με αφορμή καταγγελίες βουλευτών και στελεχών του Σύριζα σχετικά με έργο οδικού άξονα που «ταλαιπωρήθηκε» επί σειρά ετών από σωρεία προβλημάτων, τα οποία κλήθηκε να επιλύσει η σημερινή ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου άμα τη αναλήψει των καθηκόντων της, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης δήλωσε εξαιρετικά ευτυχής γιατί η Περιφέρεια Πελοποννήσου πέτυχε να λύσει το μείζον αυτό ζήτημα και να προχωρήσει κανονικά η ολοκλήρωση του έργου, που ήταν τελματωμένο επί σειρά ετών.
Στην τοποθέτησή του, ωστόσο, δεν παρέλειψε να ρίξει τα πυρά του στο Σύριζα, ο οποίος χωρίς να ενδιαφερθεί ποτέ για την ουσία (παράδοση δηλαδή του έργου στους πολίτες) δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να λαϊκίζει, να δικάζει και να καταδικάζει συλλήβδην.
 «Δεν θα επιτρέψω ποτέ το Περιφερειακό Συμβούλιο να μετατραπεί σε λαϊκό δικαστήριο κύριοι του Σύριζα. Αυτό μπορεί να το έχετε χαραγμένο ιστορικά στο DNA σας, στο ιδεοληπτικό σας DNA. Η χώρα όμως δεν χρειάζεται αφορισμούς, ούτε αυτεπάγγελτες αυθεντίες. Εμείς καταφέρνουμε να προχωράμε μπροστά χωρίς δογματισμούς και χωρίς αποκλεισμούς. Εσείς να συνεχίσετε τις στείρες καταγγελίες. Εκεί που σας συμφέρει καταπίνετε την κάμηλο, εκεί που βρίσκετε ευκαιρία να «φανφαρίσετε» γίνεστε μικροί «γκεμπελίσκοι».»