Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Κιάτο:Αμανέδες και ταξίμια από τον Γόρδιο Δεσμό! Στο ρεμπέτικο γλέντι που κλείνει σήμερα την αυλαία στις « Διαδρομές Πολιτισμού στην Αγορά»

Το καλύτερο φινάλε υπόσχεται για σήμερα 11 Αυγούστου ,στις 9:30 το βράδυ,ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου,καθώς πέφτει η αυλαία στις «Διαδρομές Πολιτισμού στην Αγορά – Κιάτο 2013»  
Με αμανέδες και ταξίμια απο τον Γόρδιο Δεσμό ,αλλά και με παραδοσιακά “μεζεκλίκια” Ελλ-οινικόν τώ τρόπω!... που συνοδεύουν την αναπόφευκτη “ΟΥΖΟποσία” - με ούζο Kaitatzis θα στηθεί  το ρεμπέτικο γλέντι - στον ειδικά για την περίσταση διαμορφωμένο χώρο - στις Αποθήκες ΑΣΟ στο Κιάτο 
κλικ στην εικόνα
                                          Η είσοδος  στο γλέντι  θα είναι ελεύθερη... 
Έτσι θα κλείσει  το τετραήμερο θεματικό φεστιβάλ,που κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σικυωνίων,αλλά και των επισκεπτών της πόλης του Κιάτου.  
* Ο Γόρδιος Δεσμός δραστηριοποιείται στα μουσικά δρώμενα  της χώρας πάνω από  20 χρόνια και κινείται κυρίως στο χώρο της έντεχνης και λαϊκής μουσικής, ενώ έχει τραγουδήσει καντάδες της παλιάς Αθήνας, ρεμπέτικα, κρητικά, ηπειρώτικα και άλλα παραδοσιακά τραγούδια, όπως επίσης και τραγούδια της Αντίστασης αλλά και λατινοαμερικάνικα.
Ο "Γόρδιος Δεσμός"  ξεκίνησε το ταξίδι του   πριν από είκοσι χρόνια,όταν πρωτοεμφανίστηκε στις εκδηλώσεις της Λέσχης Τζαζ Κορίνθου...
                                   Περισσότερα για τον "Γόρδιο Δεσμό" διαβάστε  εδώ...