Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με «Φάλτσο χρησμό» μοιάζει η δήλωση του Σωκράτη Μάλαμα!

 Με ήξεις αφήξεις απαντά ο Σωκράτης Μάλαμας...
Ενδεχομένως,επιχειρώντας να καταλαγιάσει το κλίμα δυσφορίας που δημιουργήθηκε ,εξ αιτίας της συμπεριφοράς του,στη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας
(διαβάστε:Το «ξεφτιλίκι» του Μάλαμα,στη συναυλία του στο Θέατρο Πέτρας)  
Με «φάλτσους χρησμούς» μοιάζει η δήλωση του  Σωκράτη  Μάλαμα... 
«Στην Ελλάδα του Μνημονίου σύσσωμος ο ελληνικός λαός αδικείται. Θέση μου είναι πως πάντα πρέπει να δίνεται βήμα στους αδικημένους να εκφράσουν τα αιτήματα τους. Αυτό όμως, προΰποθέτει συνεννόηση και συνεργασία. Αλίμονο αν τη βία που ασκεί το κράτος εναντίον των πολιτών, την στρέψουμε ο ένας εναντίον του άλλου.
Η σκηνή δεν είναι δική μου. Ανήκει στους 7.000 που πλήρωσαν εισιτήριο σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς για ν' ακούσουν τα τραγούδια μου.
Εγώ δεν νομιμοποιούμαι, την σκηνή που αυτοί μου παραχώρησαν, να την εκχωρήσω σε άλλους, χωρίς τουλάχιστον προηγουμένως να έχω συνεννοηθεί μαζί τους.
Οι ευχές μου μαζί σας πιο δυνατές από κάθε άλλη φορά.
Σωκράτης Μάλαμας»
 
Η πρώτη δήλωση του Σωκράτη Μάλαμα για το συγκεκριμένο επεισόδιο ,που δημιουργήθηκε στο θέατρο Πέτρας,ήταν η εξής:  «Δεν επιτρέπω ποτέ σε μια σκηνή να γίνεται οτιδήποτε άλλο πέρα από μια μουσική παράσταση. Επί 38 χρόνια που δουλεύω, δεν επιτρέπω σε κανέναν, όταν κάνω δικές μου συναυλίες, ούτε διαφημιστικές ρεκλάμες ούτε χορηγούς». (πηγή: newsbeast.gr) 
Από την ίδια πηγή αναφέρεται ότι «Ξεκαθαρίζει πάντως ότι ακόμη και να ήξερε τι έγραφε το πανό και γιατί διαμαρτύρονταν οι συγκεκριμένοι, θα κρατούσε την ίδια στάση. Μια στάση, άλλωστε, που κρατά από την αρχή της καριέρας του...»