Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Κάτι δεν πάει καλά για να δίνουν τέτοιες διαστάσεις... σε μια γελοία ανάρτηση που μπορούσε να ταυτοποιηθεί εν ριπή οφθαλμού!

Είναι κάτι περισσότερο από περίεργο... 
Κάτι δεν πάει καλά όταν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ  δίνουν τις διαστάσεις που έχει πάρει... μια ανόητη δημοσίευση ενός ιστότοπου που αυτοπροσδιορίζεται ως ιστολόγιο της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ)»  και έρχεται λίγες μέρες πριν την συγκέντρωση που έχει προαναγγελθεί για το Σάββατο το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος - που ευδιάκριτο είναι ποιος "πολιτικός" χώρος πρόκειται να την αβαντάρει.... 
Η συγκεκριμένη δημοσίευση και μόνο;...δημιούργησε τις προϋποθέσεις να γίνει έκτακτη σύσκεψη ξημερώματα σήμερα στον Άρειο Πάγο υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη στην Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός της κυρίας  Κουτζαμάνη και ο αντιεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ιωάννης Σακελλάκος, ο αντιεισαγγελέας εφετών που εποπτεύει της αντιτρομοκρατικής Γιώργος Τζαβέλλας, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών Μανώλης Ρασιδάκης, η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου και ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.  
Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι περισσότερο γνωρίζουν οι δικαστικοί και έδωσαν τόση βαρύτητα σε μια ανάρτηση ενός ιστολογίου που ζητά την σύμπραξη λαού-στρατού και κανονικά θα ήταν για γέλια...

Ίσως γι αυτό να  προκαλεί  εντύπωση η αντίδραση των κρατικών μηχανισμών...Δεδομένου ότι  δεν χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη για να καταλάβει ότι οι συντάκτες της συγκεκριμένης ανάρτησης ,μάλλον ,είναι γνωστοί στο κράτος...Συνεπώς δεν χρειάζεται να είναι κανείς νομικός για να καταλάβει ότι ένας απλώς εισαγγελέας θα μπορούσε να είχε τακτοποιήσει το θέμα .. εν ριπή οφθαλμού.