Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Λαϊκή Συσπείρωση και ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν τις νεοναζιστικές προ(σ)κλήσεις του Τζιτζι... Τατούλη!

 Με φασίζοντα αναμασήματα για "πόλεμο του συμμορίτη"  ..απαντά ο Πέτρος Τατούλης στην κοινή δήλωση των βουλευτών  του ΣΥΡΙΖΑ (Πετράκου/Ζαχαριά/Κοδέλα) αναφορικά με την πρόσκληση των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.
Η  δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ :
"Εκτός από τον κο Τζιτζικώστα τα ίδια έκανε και ο κος Τατούλης στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου. Κάλεσε τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής να παραβρεθούν στους εορτασμούς για την ιστορική επέτειο. Το ΠΑΣΟΚ του οποίου ήταν ο εκλεκτός στις περιφερειακές εκλογές του 2010 αλλά και τα στελέχη του που είναι μέχρι και σήμερα συνεργάτες του τι έχουν να πουν; Θα καταδικάσει το ΠΑΣΟΚ τον κο Τατούλη και θα ζητήσει την παραίτηση του;"

Για το ίδιο θέμα ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου, Βαγγέλης Γούργαρης, κατέθεσε επερώτηση στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, από τον οποίο ζητά εξηγήσεις για τη στάση αυτή της περιφέρειας.
Στην επερώτηση, ο κ. Γούργαρης επισημαίνει, μεταξύ άλλων πως, «παρότι ζητήσαμε και σε προηγούμενη επερώτησή μας να μην προσκαλείται η ναζιστική εγκληματική οργάνωση σε εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια, παρότι αυτό ζητήθηκε και από συμβούλους άλλων παρατάξεων κατά τη συζήτηση για τη Χρυσή Αυγή στο Περιφερειακό Συμβούλιο, εσείς συνεχίζετε να τους προσκαλείτε»
και προσθέτει:
«Προκαλεί η επιμονή σας να ενημερώνετε και να προσκαλείτε στις εκδηλώσεις της περιφέρειας Πελοποννήσου τους φασίστες της Χρυσής Αυγής.
Η Περιφέρεια για άλλη μια φορά και παρά τις εξελίξεις που αποκαλύπτουν τον ρόλο της Χρυσής Αυγής, προσκαλεί τα στελέχη της να παραβρεθούν στους γιορτασμούς για την επέτειο της 28ης Οκτώβρη».

Για "επικοινωνιακό σαματά" κάνει λόγο ο Πέτρος Τατούλης...περισσότερα »
Δείτε ΕΔΏ σχετικό ρεπορτάζ  για το "γραφικό λάθος " - όπως το είδε ο σάλιακας της Κορινθιακής "δημοσιογραφίας" - που ενδεχομένως
να  είναι μια προσπάθεια εξαπάτησής σας, ώστε να επισκεφθείτε μια τοποθεσία web που θεωρείτε εσφαλμένα ως αξιόπιστη...