Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Βρε δεν μου λες ρε συ Μανάβη,τι πουλάς να σε χαρώ..." Τρώγαμε τα λεφτά των εισφορών με τον Μπούκουρα παρέα σε ταβέρνες "

 Βρε δεν μου λες ρε συ Μανάβη,τι πουλάς να σε χαρώ..." Τρώγαμε τα λεφτά των εισφορών με τον Μπούκουρα παρέα σε ταβέρνες "

Αυτά υποστηρίζει ο Παναγιώτης Μανάβης που απ' ότι φαίνεται ,αφού έφαγε τον αγλέουρα.στο χρυσαλήτικο τσιμπούσι  και μπούκωσε...
Τώρα ρίχνει περισσότερο φως στα έργα και τις ήμερες της μπουκουρο - κουστωδίας...
Και που ξέρεις...
Τώρα μπορεί να δει και ο Φώτης τό φώς τό αληθινό... Ας δει τον Λάκη που το σακουλεύτηκε το πράγμα και «έκοψε λάσπη» ο μπαγάσας!
Εκτός αν ο Φώτης μπερδευτεί ,από κεκτημένη ταχύτητα στην Απόλυτα Κορινθιακή και Έγκυρη ενημέρωση και αρχίσει πάλι να γράφει:Που πας ρε σ΄ επανάσταση, χαζός και δίχως πίστη στο Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή!
Έμπαση περιπτώσει,ας αναθεωρήσουν απόψεις τουλάχιστον οι αφελείς  "συνδρομητές"  της συμμορίας του Μιχαλολιάκου , που τόσο καιρό "τσι-μπούκωναν" ότι τους σερβίριζε  ο Μπούκουρας και το σινάφι του...
 Το δικαίωμα στο λάθος  έστω ότι το είχαν  ,οι αφελείς  "συνδρομητές" ...Το έκαναν...Φτάνει μέχρι εδώ.. Δικαιολογίες  δεν υπάρχουν για άλλα λάθη  πλέον ...και βεβαίως δεν  πρέπει να "κολλήσουν" στο ότι ο Μπούκουρας κατονόμασε τον Παναγιώτη Μανάβη ,χλευάζοντάν τον ως πληροφορίας έμπορα ..
Μπορούν ,αν θέλουν ,να γίνουν  κι' αυτοί πληροφορίας δέκτες...και μετά όλοι μαζί να αρχίσουν  το κελάηδισμα ,που καθόλου δεν θα αρέσει στον Μπούκουρα και τη συμμορία του...