Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Σφίγγει ο κλοιός των ανακριτικών Αρχών...γύρω απο τον Μπούκουρα

Σε κοινή θέα τα  έργα και οι ημέρες του Μπούκουρα και της χρυσαλήτικης κουστωδίας...
Την  δράση της Χρυσής Αυγής ,στην Κορινθία,ξετυλίγει  ο προστατευόμενος μάρτυρας που αναφέρεται στη δικογραφία ως  «Μάρτυρας Δ’» 
Ο προστατευόμενος μάρτυρας που είναι  πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής,στην Κορινθία (ύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΜΠΕ)  κατέθεσε κάτω από άκρα μυστικότητα ενώπιον του ανακριτή για γεγονότα που γνωρίζει...
Μάρτυρας Δ': Κρυμμένα όπλα σε εγκατελελειμμένο μοναστήρι
 Ο «μάρτυρας Δ» ήταν στέλεχος της Χρυσής Αυγής στην Κορινθία μέχρι τον Ιούνιο του 2012 και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι γνωρίζει περιστατικά επιθέσεων σε παράνομους μετανάστες στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου.
 Για τις επιθέσεις αυτές ο μάρτυρας φέρεται να είπε πως δεν γνωρίζει αν έγιναν με ειδική εντολή σε κάθε περιστατικό αλλά όπως ανέφερε «υπήρχε γενική κατεύθυνση να τιμωρούνται οι λαθρομετανάστες».
"Έχω απόλυτη πεποίθηση ότι ο βουλευτής έχει απόλυτη γνώση για ό,τι γίνεται, ακόμα κι αν δεν δίνει ρητή εντολή για κάθε ενέργεια", κατέθεσε ο μάρτυρας.
Ο μάρτυρας σύμφωνα με πληροφορίες εξέφρασε την απόλυτη πεποίθηση του ότι ο κατονομαζόμενος βουλευτής «έχει άγνωστο αριθμό πιστολιών Ζάσταβα» και ότι «σε ένα εγκαταλελειμμένο μοναστήρι στις αρχαίες Κλεωνές υπάρχουν κρυμμένα όπλα και τρόφιμα».
 Τέλος ο «μάρτυρας Δ» αναφέρθηκε σε επίθεση που έγινε, το καλοκαίρι του 2012, στο λιμάνι της Κορίνθου σε βάρος μεταναστών, περιστατικό που έγινε, όπως είπε, ενώπιον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ «οι οποίοι όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα αλλά γελούσαν».
*Παρόμοιες ενέργειες,διαστροφικής φαντασίας ,των χρυσαλήτικων κάλων,έχουν γίνει και άλλες στο πρόσφατο παρελθόν (βλέπε ΕΔΩ)
Ενδεχομένως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ να γελούσαν,γιατί σύμφωνα με το σενάριο copyright Μπούκουρα ...Πέρασαν από το λιμάνι, επίτηδες ναι,άτομα από τη ΧΑ μαζί με τον Στάθη Μπούκουρα βουλευτή Κορινθίας  για να δουν τι συμβαίνει. Όταν οι αλλοδαποί είδαν ότι άτομα της ΧΑ πλησίαζαν άρχισαν να πέφτουν στο λιμάνι...
Αυτά μοστράρει ο Μπούκουρας στο facebook για να πείσει ποιον άραγε;..
Την ύπαρξη του χρυσαλήτικου κρησφύγετου την επιβεβαιώνει και ο"μάρτυρας" copyright Μπούκουρα  και με τη σειρά τους,την "παίζουν"...εδώ,σε κοινή θέα!...όλα τα φασιστικά blog !
Δείτε τι γράφουν:Όλοι στην περιοχή της Κορίνθου (ναι το αποκαλύπτω εγώ), γνωρίζουμε ότι στο μοναστήρι αυτό μαζεύονται τα τρόφιμα ..."
Τους ξέφυγε...αλλιώς θα έγραφαν ότι  επέλεξαν την συγκεκριμένη περιοχή,γιατί  εκεί βρίσκεται και η «από ψηλά σπεύδουσα και ταχεία βοήθεια» εικόνα της Παναγίας της Γοργοεπηκόου,που είναι θαυματουργή και προστατεύει όσους κινδυνεύουν στη θάλασσα...
Για να φυλάει τους μετανάστες που πέφτουν μόνοι τους στη θάλασσα... όταν βλέπουν χρυσαλήτες!

Τώρα το πως λες σε έναν φασίστα πως είναι και μαλάκας...Πολύ απλά.. τον μαντρώνεις...
Και δεν του λες τίποτα...είναι αυτονόητο!