Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Το Σάββατο 30 Νοέμβρη ο Ορφέας Περίδης στο Barrio Nuevo Arte, σε ένα live γεμάτο εικόνες και συναισθήματα....

Ο Ορφέας Περίδης είναι τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης. Σπούδασε μουσική σε διάφορα ωδεία και πήρε πτυχίο Αρμονίας και κλασσικής κιθάρας. 

Πριν γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό, τραγούδαγε και έπαιζε κιθάρα σε διάφορα λαϊκά μαγαζιά.
Το 1989 συμμετείχε στο δίσκο του Νίκου Παπάζογλου "Σύνεργα" με τρία τραγούδια (Μάτια μου, Φεύγω, Θάνατο θέλω τραγικό) που έκαναν αίσθηση.
Δύο χρόνια μετά, στους Αγώνες τραγουδιού της Καλαμάτας, πήρε το τέταρτο βραβείο με το τραγούδι "Ο Ρομπέν των καμένων δασών".
Το 2000 έγραψε μουσική για το θέατρο (για το έργο "Αγγέλα" του Γιώργου Σεβαστίκογλου σε σκηνοθεσία Γιώργου Αρμένη και "Ο Πειρασμός" του Γρηγορίου Ξενόπουλου σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη).    
Το 2001 δοκίμασε κάτι  διαφορετικό κυκλοφορώντας ένα δίσκο αποκλειστικά με παιδικά τραγούδια  
 Σήμερα ο  Ορφέας Περίδης ανήκει στους καλλιτέχνες που εμφανίζονται όταν έχουν κάτι να δώσουν, παρουσιάζοντας προσεγμένες δουλειές χωρίς να λείπουν και οι πειραματισμοί....
 Το Σάββατο 30 Νοέμβρη,στο Barrio Nuevo Arte  θα μας ταξιδέψει με αγαπημένα τραγούδια από τους  δίσκους του «Φωτοβολίδα», «Φεύγω», «Ζηλεύει η νύχτα», «Αμερικάνικα», «Τα Μέγαρα», «Αχ, να σε δω», «Κάτι μου κρύβεις», «O Ρομπέν των καμένων δασών», «Εθνικό Ελλειμμα»), καθώς και από την τελευταία του δουλειά, με τίτλο «Ονειροπόλων Μόχθοι», μια θεματική εργασία-αφιέρωμα στους 12 μήνες.