Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Αποτελέσματα Ημερίδας για το Κλαδικό Σχέδιο Διαρθρωτικής Προσαρμογής,για τον Νομό Κορινθίας.

 Ενημερωτική ημερίδα πραγματοποίησε ,την Κυριακή 24 Νοέμβρη,η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας.Οι εργασίες της ημερίδας αφορούσαν την αποτίμηση των  εφαρμογών εξειδικευμένων παρεμβάσεων σε αναπτυξιακούς τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας,όπως είναι η διαρθρωτική προσαρμογή εργαζομένων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου,στο Νομό Κορινθίας.
                                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                        ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 
  
  
Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ».
Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στο Βραχάτι Κορινθίας.
Στην Ημερίδα παρεβρέθηκαν εκπρόσωποι του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου, όχι μόνο από την περιφέρεια υλοποίησης του Προγράμματος αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου και της Νοτιοδυτικής Ελλάδας.
Κύριο θέμα της Ημερίδας ήταν η ενημέρωση για το Κλαδικό Σχέδιο Διαρθρωτικής Προσαρμογής για τον Νομό Κορινθίας.
Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν τα ποιοτικά και οικονομικά οφέλη που απέλαβαν 29 επιχειρήσεις του Νομού Κορινθίας καθώς και 50 εργαζόμενοι που καταρτίστηκαν, μέσω του Προγράμματος αυτού.
 Η εν λόγω Ημερίδα απετέλεσε μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους παρευρισκομένους, να διευρύνουν το γνωστικό τους αντικείμενο και να αξιοποιήσουν τα μελλοντικά Κρατικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα επιχορηγήσεων προς όφελος των επιχειρήσεων.  
Πάτρα, 27/11/2013
Εκ της Ομοσπονδίας