Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ανακοινώθηκε η δημιουργία νέας Δημοτικής Παράταξης στο δήμο Σικυωνίων

 Έγινε τελικά η αναμενόμενη αναγγελία για  "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ" στο δήμο Σικυωνίων,όπως κομψά διατυπώνεται (διαβάστε εδώ) στο κείμενο της υπό δημιουργία παράταξης,όπου  αναφέρει ότι η κίνηση απαρτίζεται από πολίτες του Δήμου Σικυωνίων που εκφράζονται πολιτικά κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Εμείς παίρνοντας την ευθύνη της μετάφρασης λέμε:     
                        Επιτέλους! 
Ο ΣΥΡΙΖΑ Σικυωνίων ή κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ Σικυωνίων δείχνουν ότι θέλουν... και κατά την γνώμη μας μπορούν να δημιουργήσουν  τις ικανές προϋποθέσεις για την δημιουργία μιας ενωτικής προοδευτικής δημοτικής παράταξης - κόντρα στις επιταγές του Καλλικράτη και στις επιθυμίες αυτών που μέχρι σήμερα τον υπηρετούν υπάκουα,προσδοκώντας προσωπικά ωφελήματα...
Ασφαλώς πρόκειται για μια θετική και έντιμη πολιτική πρωτοβουλία - με την προϋπόθεση όμως να μπορέσουν να αρθρώσουν ουσιαστικό πολιτικό λόγο που να προσδιορίζει τις αυτοδιοικητικές εκλογές ως εξόχως πολιτικές εκλογές ...διαφορετικά  «καλή αντάμωση στα γουναράδικα» σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ Σικυωνίων
Την παραπάνω προϋπόθεση την καταθέτουμε γιατί διαβάζοντας το κείμενο διαπιστώσαμε ότι:
1.Δεν λέει κουβέντα για τα πεπραγμένα της σημερινής δημοτικής αρχής...Να τα βάζαμε δίπλα - δίπλα στις στρατηγικές της περιφέρειας και στις πολιτικές της κεντρικής διοίκησης ,ώστε να διαπιστώσουμε το που...,το πως.. και το εάν ο Σπύρος αντι-στέκεται ή απλά στέκεται ''κλαρίνο'' στον γενειοφόρο σοφό της περιφέρειας Πελοποννήσου...
2.Δεν λέει κουβέντα για τα πολυδιαφημισμένα (από την δημοτική αρχή) πάρτι συμφερόντων, που έχουν στήσει διάφοροι ΜΚόνοι της περιοχής,εμπαίζοντας φουκαράδες αλλά και άνεργους νέους επιστήμονες.
*Εκτός αν οι συντάκτες του κειμένου ΣΥΝ-υπολόγισαν ...πως κάτι τέτοιο θα εξέθετε μέλη του  ΣΥΡΙΖΑ Σικυωνίων που όντας δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, οικειοθελώς ,συμμετέχουν - ψηφίζουν και ενίοτε παρανομούν (βλέπε εδώ) 
 Επιπροσθέτως μπορεί να ανέκοπτε τον "δημιουργικό" οίστρο (στην «οφθαλμαπάτη» της δημιουργικής λογιστικής) του  "φιλοπροοδευτικού"  δημάρχου Σικυωνίων,αλλά και να έθετε σε κίνδυνο το «Life Stymfalia» που θα φέρει "ανάπτυξη" στην περιοχή... όπως επισήμως μας έχει διαβεβαιώσει ο διαθέτων  μαντική ικανότητα Σπύρος Σταματόπουλος, ερμηνεύοντας τις κινήσεις και τις κραυγές των πουλιών που πρόκειται να προσελκύσει ο Σάλλας στη λίμνη της Στυμφαλίας!...                                                         Ανακεφαλαιώνοντας:
 Ο ΣΥΡΙΖΑ Σικυωνίων διάλεξε τον επικοινωνιακό και ενδεχομένως πιασάρικο τίτλο"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ" για να  καλέσει τους πολίτες του καλλικρατικού δήμου ,να συμμετάσχουν , την Κυριακή 15 Δεκέμβρη, στην ανοικτή παρουσίαση των βασικών αρχών - θέσεων και στόχων του εγχειρήματος,αλλά και να συμβάλουν ενεργά ή να νομίζουν ότι συμβάλουν στις διεργασίες του προγράμματος και γιατί όχι...και στην μορφοποίηση του ψηφοδελτίου.
Αυτό που μένει να δούμε είναι αν τελικά θα επικρατήσει ο πολιτικός λόγος ή η κοπτοραπτική τέχνη..που κόβει και ράβει ώστε  το κουστούμι του δημάρχου να ταιριάζει μόνο στον σωματότυπο του Σταματόπουλου!
Οψόμεθα ...