Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Πολίτες Δυτικής Κορινθίας:Ο αγώνας θα συνεχιστεί! Η υγεία είναι υπόθεση του λαού!

                         Ο αγώνας θα συνεχιστεί! Η υγεία είναι υπόθεση του λαού!
Σε πορεία και ψήφισμα κατέληξε η συγκέντρωση που διοργανώθηκε από τους «Πολίτες Δυτικής Κορινθίας ενάντια στο κλείσιμο των πολυϊατρείων ΕΟΠΥΥ» και φορείς, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου. 
Παρά τη βροχή συγκεντρώθηκε κόσμος στην πλατεία να αγωνιστεί για την διατήρηση και την αναβάθμιση των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ Κιάτου, να αγωνιστεί για το αναφαίρετο δικαίωμα της πρόσβασης του λαού στις πρωτοβάθμιες δομές δημόσιας περίθαλψης. 
Μετά από ομόφωνη απόφαση πραγματοποιήθηκε πορεία προς το ΙΚΑ όπου έγινε κοινή πεποίθηση ότι «η παιδεία, η υγεία, το ρεύμα το νερό δεν είναι εμπορεύματα ανήκουν στο λαό». Εν συνεχεία συντάχτηκε ψήφισμα, το οποίο υπογράφτηκε από όλους τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο και το επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσει στις πόλεις για να υπογραφεί από τους συμπολίτες μας, με κύρια αιτήματα τη διατήρηση και την αναβάθμιση των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ Κιάτου, την ξεκάθαρη και επίσημη θέση των βουλευτών του Νομού απέναντι στο ευαίσθητο αυτό ζήτημα και την παραίτηση του υπουργού Υγείας Αδ. Γεωργιάδη.
Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τέταρτη φορά που οι πολίτες και οι φορείς συναντήθηκαν για το θέμα αυτό, κλιμακώνοντας τις αντιδράσεις τους απέναντι στις αντιλαϊκές αποφάσεις της «κυβέρνησης».