Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ψηφαλάκια κι ας είναι και χρυσαλήτικα...γυρεύουν οι υπερασπιστές "πολυτελείας" του Μπούκουρα

 Κεραυνός εν αιθρία ήσαν οι καταθέσεις των υπερασπιστών "πολυτελείας" του Μπούκουρα...ή βγάλαν στο σφυρί την "χαμένη τιμή"...  που έχει "δεσμούς αίματος" με την Χρυσή Αυγή;
Ο Αννίβας Παπακυριάκος είναι ο πρώτος τη τάξει νεοδημοκράτης βλαχοδήμαρχος που - ως φαρμακοτρίφτης -  σκαρφίστηκε «χρυσαλήτικα  γενόσημα» για ένα «ασφαλές κοινωνικό περιβάλλον»!!...Λανσάροντας επισήμως το brand name  "οι ΜΑΥδες οι φίλοι του..." 
Ήταν Δευτέρα 3 του Δεκέμβρη του 2012 όταν ο "σερίφης" της Βόχας αμόλησε τ΄ αδέσποτα....
Ο Γιάννης Βαφειάδης,που κατά τον Μπούκουρα,είναι ο υπεύθυνος του πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κορινθίας,είπε στην ένορκη κατάθεσή του - υπερασπιζόμενος τον χρυσαυγίτη:«ο κ. Μπούκουρας είναι πολύ κοντά στον κόσμο… χρησιμοποιούσε την ιδιότητα του ως βουλευτή  για να έχει καλύτερη πρόσβαση, όπου χρειαζόταν στα Υπουργεία, στα ζητήματα στα οποία αφορούσαν τον κόσμο και συζητούσε μαζί τους για αυτά...»
Ο Γιάννης Βαφειάδης είναι επίσης  δημοτικός σύμβουλος στη Νεμέα,όπου αναπτύχθηκε δράση σπουδαία,για τα φασιστοειδή σιχάματα της χρυσαλήτικης συμμορίας...
Εμείς στις 25 Αυγούστου 2013 είχαμε γράψει σχετικά:Έτσι λένε το χρυσαλήτικο bordélo στη Νεμέα... ευελπιστώντας πως ο Βαγγέλης ο Ανδριανάκος δεν θα ανεχόταν πλέον  χρυσαλήτικα σκουπιδοσαλιαρίσματα στη Νεμέα και μάλιστα μέσα στο δημαρχιακό κατάστημα...
Αντ' αυτού όμως είδαμε την πολιτική "αυτοκτονία"  του Ανδριανάκου στο με αριθμό πρωτ. 8837/30.12.2013 έγγραφο του Δήμου Νεμέας,που βεβαιώνει  την απόλυτα νόμιμη και δημοκρατική  συμπεριφορά του Μπούκουρα !
 Ο δήμαρχος της Νεμέας-οντας γνώστης- πιάστηκε στον ιστό της αράχνης! 
Ενδεχομένως από αφελή πολιτικό προσανατολισμό - καιροσκοπισμό,που κατά πάσα πιθανότητα θα του γυρίσει μπούμερανγκ στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές
Τελευταίο αφήσαμε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας,Βασίλη Νανόπουλο.
Ο Βασίλης Νανόπουλος δεν είναι μια τυχαία - δευτερότριτη -  περίπτωση...
Είναι ο πρώτος στον κόσμο "απροστάτευτος μάρτυρας" που ανακηρύσσεται υποψήφιος δήμαρχος μέσω υπόδικου χρυσαυγιτη βουλευτή !!!  
Ο Βασίλης ο Νανόπουλος μετά από αυτο το αυτογκόλ και το σφυροκόπημα του Αλέκου... μάλλον χάνει τη στήριξη της μετριοπαθούς Δεξιάς - καθότι τον έβαλε στο τσεπάκι του το χρυσαλήτικο άκρο,που εντωμεταξύ ενδέχεται να μπερδευτεί από τον βαθύ σοσιαλιστικό οίστρο του  Μπούκουρα (θαυμάζει τον Ανδρέα) και εκ παραδρομής μπορεί να "σταυρώσει" έναν  original ΠΑΣΟΚο για δήμαρχο,όπως είναι ο Γιάννης ο Γκεζερλής!

Το πολιτικό συμπέρασμα,όλης αυτής της φαρσοκωμωδίας,είναι  ότι οι υπερασπιστές "πολυτελείας" του Μπούκουρα που είναι ή μεγαλοστελέχη της Νέας Δημοκρατιας ή original ΠΑΣΟΚοι...έχουν κάνει "επιστήμη" την καιροσκοπική πολιτική / τακτική ,στοχεύοντας τον ίδιο στόχο...ψηφαλάκια κι ας είναι και χρυσαλήτικα!