Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Με αυτοκτονική διάθεση ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Οδυσσέα Βουδούρη στην Πελοπόννησο

Με άρωμα «παπανδρεϊκού» ΠΑΣΟΚ  η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για την Πελοπόννησο!
«Κόκκινο πανί» για το αριστερό ρεύμα αλλά και για τις Νομαρχιακές επιτροπές της περιφέρειας Πελοποννήσου, φαίνεται πως αποτελεί ο Οδυσσέας Βουδούρης, ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ. 
Για την ακρίβεια, εκείνοι που είναι αντίθετοι με την υποψηφιότητα Βουδούρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, θεωρούν πως το όνομα του τελευταίου είναι συνδεδεμένο με την μνημονιακή πολιτική, καθώς ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είχε ψηφίσει υπέρ του πρώτου μνημονίου.
Επιπλέον πολλοί φοβούνται ότι θα ξεσπάσει μεγάλο σκάνδαλο,με απρόβλεπτες "καραμπόλες" εν μέσω προεκλογικής περιόδου...
Ο επικεφαλής της αριστερής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑΠαναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της πολιτικής γραμματείας του κόμματος, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πώς είναι δυνατόν να στηρίζουμε τον Βουδούρη;»!
Η ηγεσία της Κουμουνδούρου  αντιτείνει πως:
«Ήταν πιο εύκολο να επιλεγεί ο Βουδούρης και να έχουμε τη γκρίνια της τοπικής από το να επιλεγεί ο Πανούσης και να έχουμε τη γκρίνια του ενός τρίτου της Κεντρικής Επιτροπής!», εννοώντας το «Αριστερό Ρεύμα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη. 

Στη φράση αυτή στελέχους της Κουμουνδούρου αποτυπώνεται ο βασικός λόγος της επιλογής για την Περιφέρεια Πελοποννήσου του Οδυσσεά Βουδούρη έναντι αυτής του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γιάννη Πανούση. 

Μάλιστα όπως λέει ο ίδιος «μπορεί ο Πανούσης να ήταν καλύτερη υποψηφιότητα με την έννοια ότι θα είχε λιγότερες αντιδράσεις στις τοπικές οργανώσεις αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά δεν θα μπορούσε να αντέξει τώρα την αρχή μιας συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ».