Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ο Ανδρέας Ζάρρος "έσπασε το ρόδι" υποσχόμενος "πάλης ξεκίνημα..." απέναντι στις επιταγές του Καλλικράτη!

Τελικά ο Ανδρέας ο Ζάρρος "έσπασε το ρόδι" ,καθώς η "διευρυμένη"  Συμπολιτεία  Ξυλοκάστρου  Ευρωστίνης με μάλλον θολό ή στρογγυλεμένο πολιτικό λόγο επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του "αρχηγού" της,που με την σειρά του υπόσχεται "πάλης ξεκίνημα..."  απέναντι στις επιταγές του Καλλικράτη και των μνημονίων! 
Ελπίζοντας πως κάπως έτσι θα μπορέσει να βρεθεί πιο κοντά στον δημαρχιακό θώκο του Καλλικρατικού Δήμου της δυτικής Κορινθίας,ώστε να δώσει  επί-τέλους..."τέλος" στο δημαρχοκεντρικό μοντέλο διακυβέρνησης και στις πελατειακές σχέσεις!
Στο δελτίο τύπου της Συμπολιτείας Ξυλοκάστρου  Ευρωστίνης αναφέρεται ότι οι ψήφοι της συγκεκριμένης παράταξης δεν θα πιστωθούν σε κανένα συγκεκριμένο κόμμα...εννοώντας ενδεχομένως ότι ο καθένας θα μπορεί να πάρει  και το κάτι τις του...αρκεί να δηλώσει υποστηρικτής του Ανδρέα και θιασώτης του γυναικείου ποδοσφαίρου...στα χνάρια της "Αγίας Αθανασίας " του Αιγάλεω!
Γιατί η Συμπολιτεία  Ξυλοκάστρου  Ευρωστίνης και ο Ανδρέας ο Ζάρρος πιστεύουν ακράδαντα ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι υπόθεση κάποιων λίγων «πεφωτισμένων» παραγόντων...